16 °

max 22 ° / min 16 °

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

24° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

23° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

21° / 10°

Utorak

01.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Plastični hirurg otkrio šta je Tom Kruz radio na licu

Izvor: screenshot/X

Mozaik

Comments 0

Plastični hirurg otkrio šta je Tom Kruz radio na licu

Izvor: zena.blic.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Slavni glumac Tom Kruz oduševio je svjetsku javnost kada je na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu nastupio u stilu filmskog serijala "Nemoguće misije" gdje je godinama izvodio razne akrobacije. Bio je to performans koji je pokazao zašto ovu zvijezdu ne mijenjaju kaskaderi na snimanjima, a veliku pažnju izazvalo je i njegovo lice, svoj sud dao je plastični hirurg.

Tom Kruz se spustio sa krova francuskog nacionalnog stadiona, uzeo je olimpijsku zastavu i "odnio je" u Los Anđeles, što je prikazano unaprijed snimljenom skevencom nastupa. LA će biti domaćin OI 2028.

Plastični hirurg Šem Japa rekao je za Daily mail da je moguće da se Tom Kruz podvrgao zatezanju lica u kombinaciji sa presađivanjem masti. Na mrežama se komentariše da lice glumca izgleda otečeno.

"To može da bude efikasna kombinacija i to je operacija koju sam često radim, ali morate da pazite na količinu masti koju stavljate u lice. Kako starimo, dešavaju se dvije stvari, koža se opušta tako da lice pada i vide se dublje bore od nosa do usta, vilice i opušteniji vrat. Gubimo i volumen oko sljepočnica i sredine lica, što može da dovede do mršavijeg izgleda.

Fejslifting vraća tkivu lica mladalački izgled, dok salo — koje se uzima sa drugih djelova tijela, obično sa stomaka ili bokova, i stavlja u lice uz pomoć sićušnih injekcija, nadopunjuje izgubljeni volumen. Ali te masti će se i dalje ponašati kao trbušno salo, čak i na licu. Zato upozoravamo pacijente ako se udebljaju, to će biti prilično vidljivo na licu, zato morate biti razumni oko količine masti koja se ubrizgava u lice.

Doktor je dodao da višak masti na licu karakteristično izgleda: "To je natečen izgled nalik maski gdje sredina lica deluje ukočeno".

Napomenuo je da je to možda problem sa licem Toma Kruza. "Ne preporučujemo da se presađivanje masti koristi bez liftinga lica jer biste morali da dodate toliko toga da postignete efekat pa postoji mogućnost da pacijenti izgledaju još gore.

Druga stvar koju je važno da pacijenti shvate jeste da je presađene masnoće relativno teško poništiti - druge metoda prirodno se otapaju u određenoj mjeri tokom vremena, ali mast je trajna. Potrebna je još jedna operacija da se ona ukloni".

Lijekovi poput steroida, koji se koriste za ublažavanje upala, takođe mogu da izazovu nakupljanje tečnosti i do oticanja ruku, šaka, zglobova, nogu, lica i drugih djelova tijela.

Svoju procjenu je dao i plastični hirurg Fadi Hamadani. "Tom Kruz je uspio da sačuva nevjerovatno mladolik izgled, što mnogi pripisuju njegovom aktivnom životnom stilu i posvećenosti fitnesu.
Iako ne možemo sa sigurnošću reći da li je bio podvrgnut nekim kozmetičkim zahvatima, moguće je da je odabrao neinvazivne tretmane kako bi zadržao svoj osvježeni izgled.

Slavne osobe često se okreću opcijama poput filera ili botoksa kako bi smanjile bore i vratile volumen licu".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR