23 °

max 25 ° / min 16 °

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

21° / 14°

Subota

14.09.

16° / 13°

Nedjelja

15.09.

18° / 11°

Ponedjeljak

16.09.

19° / 11°

Utorak

17.09.

16° / 14°

Srijeda

18.09.

18° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ponuda koja zvuči predobro da bi bila istinita: Platite 599 eura i letite koliko hoćete

Izvor: Pixabay

Mozaik

Tag Video
Comments 1

Ponuda koja zvuči predobro da bi bila istinita: Platite 599 eura i letite koliko hoćete

Izvor: city magazine

Autor: Antena M

  • Viber

Cijena za letove koja zvuči predobro da bi bila istinita za većinu putnika i jeste takva jer se neće svima isplatiti…

“Za neke san, za druge ekološka noćna mora – Wizz Air-ova pogodnost All You Can Fly omogućuje neograničene letove tokom godinu dana, počevši od 25. septembra, za oko 599 eura”, piše CNN.

“Letovi mogu da se rezervišu samo unutar 72 sata od putovanja, pa je pogodnost dobra za ljude koji često putuju. Takođe, mogu da se rezervišu samo jednosmjerne karte – što znači da putnici neće znati kada će tačno moći da se vrate”, dodaje CNN i upozorava kako je otkazivanje leta dopušteno samo tri puta.

All You Can Fly donosi neograničen broj letova (do tri dnevno) u jednoj godini, a za svaki se plaća dodatna naknada od 9,99 eura. Ako želite da dodate prtljag, rezervišete sjedište ili se prioritetno ukrcate potrebno je dodatno platiti. Dodatni prtljag obično košta od oko 50 eura. Pogodnost pokriva cijelu mrežu Wizz Aira: veći dio Evrope, Mediteran, pa čak i Bliski istok. Nisu pokriveni samo domaći letovi unutar Italije.

Članovi moraju da navedu željeni aerodrom polaska, ali ne moraju svi letovi da polaze sa tih aerodroma. Aerokompanija takođe ne garantuje vožnju bilo kojim avionom sa slobodnim sjedištima jer dostupnost zavisi “od niza unutrašnjih i spoljašnjih faktora”, uključujući broj putnika na letu i broj ukupnih registriranih All You Can Fly članova koji je trenutno postavljen na maksimum od 10.000.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Wizz Air (@wizzair)

“Ako putujete često, spremni ste da letite u kratkom roku i fleksibilni u povratku, All You Can Fly ipak može da vam se isplati. Takođe, i ako ste solo putnik koji kupuje s malo prtljaga”, navodi CNN.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Potencijalni putnik

Što znači da nikada nećeš moći da putuješ ljeti, za novogodišnje praznike i ostale praznike, jer nećeš sigurno naći mjesto 3 dana prije polojetanja. A i najvjerovatnije nikada nećeš naći mjesta za više člsnova porodice… Tako da je ovo nažalost glupost.