19 °

max 25 ° / min 18 °

Subota

28.09.

25° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

19° / 9°

Utorak

01.10.

19° / 8°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

16° / 14°

Petak

04.10.

22° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ove znakove horoskopa nikad ne puštajte da odu

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Ove znakove horoskopa nikad ne puštajte da odu

Izvor: B92

Autor: Antena M

  • Viber

Tražite prijatelja koji vas razumije do srži i pruža podršku u svakom trenutku? Ovi znakovi horoskopa su idealni kandidati za vašeg savršenog "partnera u zločinu".

Rak

Rakovi su oličenje saosjećanja i odanosti. Kao vodeni znak, Rak posjeduje duboko intuitivno razumijevanje emocija, što ga čini pažljivim slušateljem i vjernim prijateljem. Kada život postane težak, prijatelj Rak će vas jnežno voditi kroz oluje, pružajući vam utjehu i sigurnost.

Vaga

Vage donose harmoniju i ravnotežu gdje god da se nalaze. Njihov šarm i diplomatski pristup čine ih savršenim prijateljima koji znaju kako da stvore mir i riješe sukobe. Uz Vagu, vaš svijet će biti ispunjen elegancijom i skladom.

Strijelac

Ako žudite za avanturom, Strijelac je prijatelj za vas. Njegov entuzijazam i strast za istraživanjem svijeta čine ga idealnim saputnikom na putovanjima i u novim iskustvima. Strijelac će vas inspirisati da živite život bez granica i hrabro zakoračite u nepoznato.

Ribe

Ribe su sanjari i vizionari, prijatelji koji će vas uvesti u svijet mašte i duhovnosti. Njihova duboka empatija i intuitivna povezanost sa mističnim čine ih jedinstvenim saputnicima u svakodnevnim i duhovnim putovanjima. S Ribama, vaše prijateljstvo će biti ispunjeno magijom i poezijom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR