20 °

max 20 ° / min 9 °

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

21° / 15°

Petak

04.10.

19° / 16°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

19° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vještačka inteligencija pokazala kako bi princeza Dajana izgledala danas

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Vještačka inteligencija pokazala kako bi princeza Dajana izgledala danas

Izvor: zena.blic.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Princeza Dajana nstradala je prije 27 godina u saobraćajnoj nesreći u Parizu, a brojni poštovaci njenog lika i djela putem vještačke inteligencije pokazali su kako bi Dajana izgledala danas - da joj je sudbina namijenila drugačije karte.

Britanci su princezu Dajanu prosto obožavali i do dana današnjeg ostala je upamćena kao najvoljeniji član kraljevske porodice u novijoj istoriji.

Javnost često poredi i Kamilinu i Dajaninu pojavu, komentarišući kako je lejdi Di imala urođenu eleganciju i otmenost u sebi, te da njenom modnom stilu ni danas niko ne može da parira.

U svijetlu Kamilinog krunisanja, mnogi su se zapitali kako bi Dajana, koja bi u ovom trenutku imala 61 godinu, izgledala u toj svečanoj prilici.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji i različitim aplikacijama i programima za uređivanje fotografija ovako nešto više nije nemoguće predvideti. Društvenim mrežama kruži "umjetničko djelo" vještačke inteligencije koje vrlo slikovito i "živo" pokazuje kako bi Harijeva i Vilijamova majka mogla danas da izgleda.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Журнал о знаменитых людях (@hello__ru)

Ona na slici koju je kreirao AI nosi glamuroznu haljinu od tila sa srebrnim šljokicama, te dijamantske, viseće minđuše, a i dalje nosi frizuru po kojoj je bila poznata i za života. Njeno lice je dobilo poneku boru i pomalo se opustilo, ali se zapravo ne bi puno promijenila, tako bar na stvari gleda vještačka inteligencija.

Postoji još radova vještačke inteligencije na ovu temu, a na drugoj fotografiji lejdi Di je nešto manje elegantna - potpuno je sijeda, ima daleko više bora i stračke fleke na licu, no zadržala je svoj prepoznatljiv lik.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR