19 °

max 20 ° / min 13 °

Srijeda

02.10.

20° / 13°

Četvrtak

03.10.

20° / 15°

Petak

04.10.

19° / 16°

Subota

05.10.

22° / 14°

Nedjelja

06.10.

18° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

19° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Telekom Elektronic Beats sjutra u Podgorici: Henrik Schwarz i Tijana T – no excuses imena koja se ne propuštaju!

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Telekom Elektronic Beats sjutra u Podgorici: Henrik Schwarz i Tijana T – no excuses imena koja se ne propuštaju!

Izvor: PROMO

Autor: Antena M

  • Viber

Konačno – BIG DAY, Telekom Electronic Beats, čuveni internacionalni muzički program Deutsche Telekoma, poslije duže pauze se vraća u Podgoricu! Na uglu Njegoševe i Bokeške, sjutra, 7. septembra, od 18 časova sprema se party za pamćenje.

Lineup:

18:00 – 19:30 DJ 1996

19:30 – 21:00 Duo Bizarr

21:00 – 22:30 Henrik Schwarz

22:30 – 00:00 Tijana T

Šta da očekujete?

Odličnu energiju, svjetske DJ performere, vrhunsku Electronic Beats produkciju - And a Beat to Deep Dive into Sound Realms.

Henrik Schwarz: Internacionalno priznat, karakterističan po energičnim DJ setovima na velikim događajima, a donosi odličan balans elektronske muzike, deep house i techno zvuka, klasične muzike i džeza.

                                                        

Tijana T: Dinamičan, dominantno acid techno zvuk sa elementima house-a, electro-a, breakbeat-a i trance-a. Sa preko 400 zapaženih nastupa od 2016. godine, njen „smrtonosni“ stil i DJ majstorstvo, privlače globalnu pažnju.

Electronic Beats: višestruko nagrađivani, internacionalno poznat muzički program Deutsche Telekoma, koji je tokom prethodne dvije decenije postao brend sa ozbiljnom reputacijom u kontekstu evropske, elektronske scene, sinonim za odlične događaje i vrhunsku produkciju. Teško je naći brend inicijativu sa tako dugotrajnim i uticajnim statusom u muzičkoj kulturi. Electronic Beats je uspio da uspostavi i centralnu platformu fokusiranu na 'electronic music culture', sa odličnim digitalnim medijskim portfoliom, koji uključuje i EB.TV - jedan od najpoznatijih video magazina o elektronskoj muzici.

Prvi put u Crnoj Gori: Telecom Electronic Beats AI Experience - Amongst The Crowd!

Sa posebnim entuzijazmom, Electronic Beats predstavlja i jedinstvenu, interaktivnu AI funkciju, kojom poziva publiku, da postane dio vizuelne magije na bini.

Kako funkcioniše?

Potražite oznake - Pridružite nam se na bini, širom festivalskog prostora, zatim skenirajte QR kod, koji vas vodi na EB ekskluzivnu web platformu i pošaljite fotografiju. Slijedi AI magija - AI će na LED ekranima transformisati vaš unos u fantastične vizuelne prikaze, isprepletene sa očaravajućim sekvencama.

Crnogorski Telekom:

Na događaju u subotu, za korisnike Telekom ME aplikacije su omogućeni i posebni benefiti – besplatne konzumacije, za određene vrste pića. Potražite Magneta punktove na uglu Njegoševe i Bokeške ulice, u blizini stjedža, i osvježite se!

 „Henrik Schwarz i Tijana T su svjetska imena koja se ne propuštaju! Želimo da podržimo elektronsku scenu i klabing kulturu u Crnoj Gori. Obraćamo se mladima, koji se možda ne sjećaju Electronic Beats žurki u Podgorici, ali i svima koji pamte Electronic Beats, jer vjerujemo da Podgorica ima potencijal i ekipu koja uživa u elektronskom zvuku, konceptu i atmosferi. Telekom Electronic Beats u Podgorici je finale kampanje – Ljeto za pamćenje, sa ključnom namjerom, da vrhunska kulturna i muzička iskustva učinimo dostupnijim našim digitalnim 'super korisnicima', da stvore nevjerovatne uspomene koje će trajati“, zaključuju iz Telekoma.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR