16 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

18° / 15°

Četvrtak

10.10.

22° / 15°

Petak

11.10.

21° / 16°

Subota

12.10.

22° / 15°

Nedjelja

13.10.

19° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Meridianbet nastavlja sa donacijama: Poboljšanje uslova u porodilištima tek je početak

Mozaik

Comments 0

Meridianbet nastavlja sa donacijama: Poboljšanje uslova u porodilištima tek je početak

Izvor: SPONZORISANO

Autor: Antena M

  • Viber

Kompanija Meridianbet i dalje prednjači u društveno odgovornim akcijama, sa posebnim fokusom na unapređenje uslova u zdravstvenim ustanovama širom Crne Gore. 

Nedavne donacije klima uređaja za porodilišta u Bijelom Polju i Nikšiću pružile su majkama i novorođenčadima bolje uslove tokom boravka u bolnicama, a ovaj značajan korak dodatno naglašava posvećenost Meridianbeta dobrobiti najranjivijih članova našeg društva.

Naime, nakon što su početkom avgusta porodilištu u Bijelom Polju donirani savremeni klima uređaji, kompanija je brzo reagovala na potrebe i porodilišta u Nikšiću, donirajući 13 TESLA Inverter klima uređaja kako bi boravak majki i novorođenčadi bio što prijatniji, naročito u periodima visokih temperatura. 

“Zdravlje i komfor naših pacijenata uvijek su na prvom mjestu. Ova donacija će značajno unaprijediti uslove u porodilištu, za šta smo neizmjerno zahvalni,” istakla je mr sci dr Dušanka Milatović Perović, izvršna direktorica Opšte bolnice Nikšić, prilikom svečanog uručenja donacije. 

Ova donacija nije samo pokazatelj uspjeha kompanije Meridianbet, već i njene misije da kroz konkretne akcije poboljšava uslove u zdravstvenim ustanovama i time direktno doprinosi lokalnoj zajednici. 

“Naša vizija je jasna – podržavamo zajednice u kojima poslujemo i trudimo se da unaprijedimo kvalitet života svih građana“, poručuju iz Meridianbeta. 

Nakon ovih uspješnih akcija, kompanija Meridianbet ne staje. Kao dio šireg plana za podršku zdravstvenim institucijama, u toku su pripreme za novu, vrijednu donaciju koja će značajno unaprijediti uslove rada na kardiološkom odjeljenju bolnice u Nikšiću. 

Ova donacija će omogućiti bolji pristup savremenoj opremi, olakšati dijagnostiku i liječenje pacijenata sa srčanim oboljenjima, te dodatno podići nivo zdravstvene zaštite u ovom gradu. 

Kompanija poziva i druge društveno odgovorne firme da se priključe njihovim inicijativama, jer zajedničkim naporima poslovni sektor može dugoročno doprinijeti poboljšanju zdravstvenih usluga u Crnoj Gori. 

“Smatramo da je ulaganje u zdravstvo jedan od ključnih načina da pokažemo našu posvećenost društvenoj odgovornosti i boljoj budućnosti za sve,” zaključuju iz Meridianbeta.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR