15 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

18° / 15°

Četvrtak

10.10.

22° / 15°

Petak

11.10.

21° / 16°

Subota

12.10.

22° / 15°

Nedjelja

13.10.

19° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lejdi Gaga snimila spot u Luvru

Izvor: screenshot/youtube

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Lejdi Gaga snimila spot u Luvru

Izvor: telegraf.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Publika širom svijeta imaće uskoro priliku da vidi nastavak filma "Džoker", koji nosi naziv "Džoker: Ludilo u dvoje". Pored Hoakina Finiksa, u ovom ostvarenju igra i Lejdi Gaga.

Poznata pjevačica je za potrebe ovog filma snimila spot, i to u čuvenom muzeju Luvr u Parizu.

Publiku očekuje Hoakin Finiks u ulozi Artura Fleka zvanog Džoker i čuvena Lejdi Gaga kao Harli Kvin u glamuroznom ludilu i nastavku kultnog psihološkog trilera iz 2019.

Scenario su ponovo napisali Tod Filips i Skot Silver, koji su takođe radili na originalnom filmu. U nastavku će publika ponovo gledati Zazi Bitc kao Sofi Damond, kao i Šeron Vošington i Lija Gila. Ali uz Lejdi Gagu tu su i neka nova lica, koja će tumačiti Brendan Glison, Ketrin Kiner, Hari Lavtei, Stiv Kugan i mnogi drugi.


U filmu „Džoker: Ludilo u dvoje“ (distribucija Blitz Film) Artur Flek je institucionalizovan u Arkamu, čekajući suđenje za svoje zločine koje je počinio kao Džoker. Dok se bori sa svojim dvojnim identitetom, Artur ne samo da nailazi na pravu ljubav, već i pronalazi muziku koja je oduvijek bila u njemu.

Ovaj film je već dobio nagradu za najbolju muziku (najbolji saundtrek) na Filmskom festivalu u Veneciji, a takođe je bio u nominaciji za najbolji film.

Zanimljivo je da je ovo prvi filmski nastavak Hoakina Feniksa u njegovoj cijeloj karijeri. Kako i ne kad je kao rođen za ovu ulogu, što možete potvrditi odlaskom u bioskop već od 2. oktobra.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR