20 °

max 23 ° / min 16 °

Četvrtak

10.10.

23° / 16°

Petak

11.10.

23° / 17°

Subota

12.10.

23° / 15°

Nedjelja

13.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

14.10.

24° / 15°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Cineplexxu: Premijera Džokera 2, Cineplexx specijal i još novih filmova

Mozaik

Tag Video
Comments 0

U Cineplexxu: Premijera Džokera 2, Cineplexx specijal i još novih filmova

Autor: Antena M

  • Viber

Nedjelja je idealan dan za bijeg u svijet filma, uz porodicu i prijatelje.

Stoga, CINEPLEXX SPECIJAL nudi jedinstvenu priliku svim ljubiteljima filma – uživanje u vrhunskim naslovima po specijalnoj cijeni ulaznice od samo 2,50€.

U nedjelju, 6. oktobra, na repertoaru vas očekuju filmovi: Sa nama se završava, 78 dana, Dedpul i Vulverin, Trepni dvaput, i sinhronizovani animirani film za djecu U mojoj glavi.

Antena M i Cineplexx poklanjaju 2x2 karte. Pošaljite mejl sa vašim imenom i prezimenom na [email protected].

Pogledajte neke od trejlera:

PREMIJERA DŽOKER: LUDILO U DVOJE

Najiščekivaniji film u ovoj godini Džoker – Ludilo u dvoje, reditelja Toda Filipsa biće premijerno prikazan večeras od 20 časova u bioskopu Cineplexx.

Uz ovaj filmski spektakl, sve posjetioce očekuje piće dobrodošlice ali i limitirane kolekcionarske karte pripremljene specijalno za ovu priliku.

Pored navedenih akcija, na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion, od četvrtka, 3. oktobra naći će se novi filmovi:

DŽOKER: LUDILO U DVOJE

Hoakin Finiks u ulozi Artura Fleka zvanog Džoker i čuvena Lejdi Gaga kao Harli Kvin u glamuroznom ludilu i nastavku kultnog psihološkog trilera iz 2019!

Radnja filma odvija se dvije godine poslije događaja iz prvog filma, gdje pratimo Artura koji se suočava sa posljedicama svojih zločina.

Scenario su ponovo napisali Tod Filips i Skot Silver, koji su radili i na originalnom filmu. Svjetsku premijeru film Džoker: Ludilo u dvoje imao je na filmskom festivalu u Veneciji gdje je ispraćen osmominutnim ovacijama. Osim poznatih likova iz prvog dijela filma, poput Zazi Bec kao Sofi Dumond, gledaoce očekuju i nova uzbudljiva lica – Brendan Glison, Ketrin Kiner, Stiv Kugan i mnogi drugi. Sa scenarijem koji su ponovo napisali Tod Filips i Skot Silver, ovaj nastavak obećava da će nas još dublje uvesti u psihozu i haos, gdje su granice između realnosti i iluzije izbrisane.

Žanr: drama, akcija, kriminalistički

GENIJALNA PREVARA

Brilijantan triler koji prati grupu genijalnih srednjoškolaca koji pomažu bogatim učenicima da polažu prijemne ispite u zamjenu za novac.

Glavna junakinja, Lin, izuzetno inteligentna učenica, koristi svoje sposobnosti kako bi pomogla bogatim učenicima da varaju na prijemnim ispitima, a sve to u zamjenu za novac. Kako se njihova operacija širi, plan postaje sve složeniji i rizičniji. S vremenom, tim se suočava s moralnim dilemama i opasnostima koje prijete da im unište živote. Njihova genijalnost se testira do krajnjih granica kada odluče da organizuju najveći prevarantski poduhvat do sada, prelazak međunarodnih granica. Hoće li uspjeti da sprovedu svoj plan i izbjegnu otkrivanje?

Žanr: triler

Kompletan repertoar možete pogledati na stranici bioskopa. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR