19 °

max 23 ° / min 17 °

Petak

11.10.

23° / 17°

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

24° / 15°

Utorak

15.10.

23° / 14°

Srijeda

16.10.

22° / 14°

Četvrtak

17.10.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi filmovi u Cineplexxu: Poklanjamo karte

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Novi filmovi u Cineplexxu: Poklanjamo karte

Autor: Antena M

  • Viber

Od četvrtka, 10. oktobra na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion naći će se novi filmovi. Antena M i Cineplexx i ove sedmice poklanjaju karte.

Pošaljite mejl sa vašim imenom i prezimenom na [email protected]

Pogledajte trejlere

PLANETA 7693. 

Uzbudljiva porodična avantura reditelja Gojka Berkuljana stiže na velika platna!

Planeta 7693 je film o maštovitom devetogodišnjem dječaku koji pokušava da popravi narušene porodične odnose uz pomoć svoje neobične drugarice 7693. Film prati Lukinu borbu sa izazovima unutar porodice nakon bolnog gubitka, dok traži utočište u svijetu mašte.

Ovo je topla i emotivna priča o odrastanju, ali i priča o porodici i ljubavi. Glavnog junaka igra Ilija Pejaković, a u glumačkoj ekipi su i Andrija Kuzmanović, Kristina Obradović, Hana Ivanišević i Mara Rakčević.

Žanr: fantazija, porodični film

MY HERO ACADEMIA: YOU’ RE NEXT

- Izuku Midorija, srednjoškolac koji želi biti najbolji heroj, suočava se sa negativcem koji se ponaša kao heroj kojem se nekad divio.

U društvu gdje se heroji i negativci nastavljaju boriti u ime mira i haosa, Deku, U. A. srednjoškolac koji želi biti najbolji heroj, suočava se s negativcem koji se ponaša kao heroj kojem se nekad divio. Mogu li Deku i ostatak U. A. razreda 1-A zaštititi svijet tako što će stati na kraj Dark Mightu, čovjeku koji tvrdi da je novi simbol mira?

Žanr: fantazija, akcija, animirani

ČUDOVIŠTE

Još jedan film za sve ljubitelje japanske kinematografije. Čudovište je priča o porodici, ali i kompleksnim odnosima unutar nje.

Kada mladi Minato počne da se ponaša čudno, njegova majka osjeća da nešto nije u redu. Otkrivši da je nastavnik odgovoran, ona upada u školu tražeći da sazna šta se dešava. Kako se priča odvija u očima majke, nastavnika i djeteta, istina postepeno izlazi na vidjelo.

Žanr: drama, triler

TERRIFIER 3

- Leone se vraća korijenima svog jedinstvenog, zastrašujućeg stila u novom filmu o klovnu Artu, uz prazničnu atmosferu koja je zamagljena ubilačkom žudnjom za krvlju.

Dječak se budi usred sniježne noći, izlazi iz kreveta sa svojim medvjedićem u ruci i pokušava da otkrije izvor čudnih zvukova koji dolaze iz dnevne sobe. Kada konačno stigne dolje, očekuje Deda Mraza, ali umjesto njega, nalazi klovna Arta, obučenog kao Deda Mraz, sa sjekirom u ruci.

Žanr: horor

ANIME NIGHT: MY HERO ACADEMIA: YOU’RE NEXT

U četvrtak, 10. oktobra, od 20 časova bioskop Cineplexx organizuje još jedan Anime Night događaj. Ljubitelji japanske animacije imaju priliku da pogledaju premijerno prikazivanje anime ostvarenja My hero academia: You’ re next, nastalog prema jednoj od najpopolarnijih mangi. Sve posjetioce očekuje piće dobrodošlice Guarana Azijana i poklon poster iz filma, dok će oni najsrećniji posjetioci imati priliku da osvoje vaučer za autentični japanski obrok u Sushi restoranu Nama. Osim toga, talentovane djevojke iz Sara Silva Art Dump-a crtaće omiljene anime junake, uživo za sve prisutne.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR