13 °

max 20 ° / min 13 °

Nedjelja

13.10.

20° / 13°

Ponedjeljak

14.10.

22° / 14°

Utorak

15.10.

22° / 13°

Srijeda

16.10.

22° / 11°

Četvrtak

17.10.

19° / 13°

Petak

18.10.

20° / 13°

Subota

19.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovi horoskopski znakovi ne trpe kritike na svoj račun

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Ovi horoskopski znakovi ne trpe kritike na svoj račun

Izvor: Index.hr

Autor: Antena M

  • Viber

Neki horoskopski znakovi jednostavno zrače onim nepokolebljivim uvjerenjem da su baš takvi kakvi jesu, savršeni. Za njih, mane su stvar prošlosti, a svaka kritika se lagano odbija od njihove sjajne aure. Nema tu prostora za nesigurnosti ili sumnje, oni su kraljevi i kraljice vlastitog svijeta.
U nastavku otkrivamo koji su to znakovi zodijaka.

Lav

Ovaj vatreni znak ima urođenu ljubav prema reflektorima i ne boji se da pokaže koliko cijeni samog sebe. Lavovi su poznati po hrabrosti, harizmi i samopouzdanju, pa nema tog komentara koji bi ih poljuljao.

Oni ne samo da vjeruju da nemaju mane, već se trude da uvjere i sve oko sebe u to. Ako im i pokušate sugerisati nešto drugo, Lav će vas pogledati s osmjehom koji jasno poručuje: „Nije problem u meni, dragi, nego u tebi.“ S Lavom, svaka mana brzo postaje šarm.

Vaga

Vage vole sve što je lijepo, uravnoteženo i profinjeno, a to, naravno, uključuje i njih same. Ovaj vazdušni znak često sebe vidi kao uzor savršenog sklada, iako je njihova slika o sebi ponekad malo idealizovana.

Kad im neko predloži da možda ipak razmisle o nekoj svojoj složenijoj osobini, Vaga će samo odmahnuti rukom i elegantno nastaviti dalje.

Za Vagu su mane samo detalji koje treba ugladiti, a ne stvarni nedostaci. Uvijek uvjerena da je na pravom putu, Vaga zrači uvjerenjem da je, zapravo, baš onakva kakva bi svijet trebao da bude, prenosi Index.hr.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR