16 °

max 19 ° / min 14 °

Nedjelja

13.10.

19° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

22° / 14°

Utorak

15.10.

24° / 15°

Srijeda

16.10.

23° / 14°

Četvrtak

17.10.

18° / 17°

Petak

18.10.

17° / 16°

Subota

19.10.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Portonovi - praznična magija i ove godine na istom mjestu

Izvor: Portonovi

Mozaik

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

Portonovi - praznična magija i ove godine na istom mjestu

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

Portonovi - praznična magija i ove godine na istom mjestu

Nakon ljeta tokom kojeg su rizort posjetili gosti iz cijelog svijeta, iz Portonovog najavljuju još jednu prazničnu sezonu za pamćenje, koja će iznova potvrditi da se pored mora stvaraju najljepše uspomene tokom svih godišnjih doba.

Zime na moru o kojima se priča

Prethodne dvije Portonovi praznične sezone nikoga nijesu ostavile ravnodušnim, a praznična dekoracija širom rizorta mamila je posjetioce sa svih strana svijeta da upravo ovo bude adresa na kojoj će ući u novu godinu.

„Od otvaranja rizorta, naš cilj je da lokalnoj zajednici, gostima i stanarima Portonovoga pružimo razloge da sa nama budu svakoga dana u godini, bez obzira na godišnje doba. Ovo je jako važno za razvijanje destinacije, i vjerujemo da u kontinuitetu zajedno sa partnerima dokazujemo da je moguće privući goste ukoliko imamo dobar sadržaj i kvalitetnu ponudu“, istakao je Rashad Aliyev, izvršni direktor Portonovog.

Prethodne godine na Marina trgu organizovani su brojni koncerti, zabave za djecu, svjetlosni šou ali i praznični bazar koji je donio najraznovrsnije delicije uz Portonovi restorane koji su uvijek imali da ponude dodatnu zabavu u prazničnim danima. Tokom prethodne praznične sezone na Marina trgu nastupali su Burak Yeter, Michael Jackson Tribute Band, Elemental, Ida Prester & Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, Fantom, Marijana Zlopaša, klape Kaše i Castel Nuovo, Trio Gušt, i mnogobrojni bendovi i DJ-evi.

Portonovi praznična sezona 2023-2024.

„Otvaranje ovogodišnje praznične sezone planiramo u subotu 7. decembra, na Marina trgu gdje ćemo i ove godine svečano upaliti lampice na jednoj od najvećih i najljepših jelki u regionu. I ove godine Portonovi marina trg će biti centralna lokacija Prazničnog bazara i koncertnih dešavanja, dok će praznična dekoracija biti svuda u rizortu. Pored aktivnosti u Portonovom, hotel One&Only Portonovi će biti još jedno mjesto za nezaboravne trenutke ove zime“, najavio je Aliyev.

U delicijama sa Portonovi Prazničnog bazara posjetioci će uživati od 21. decembra do 8. januara. Najukusnija hrana i napici biće u ponudi na 9 kućica – od kuvanog vina, preko preukusnih burgera do tople čokolade i palačinki, ponovo će se naći nešto za najrazličitije ukuse.

Kalendar koncertnih dešavanja će uskoro biti objavljen web stranici Portonovog, kao i društvenim mrežama.

Dnevne posjete, praznični vikend ili duži boravak uz svjetiljke na moru?

Bilo da tražite jednodnevni izlet, vikend prepun čarolije, ili produženi boravak kako biste potpuno uživali u zimskom ambijentu na obali, Portonovi priprema posebne praznične ponude koje će zadovoljiti želje gostiju. Uz izbor ekskluzivnih paketa smještaja, gosti će moći da uživaju u luksuzu i pogodnostima rizorta s pet zvjezdica, gdje se svaki trenutak pretvara u iskustvo za pamćenje.

Bilo da se odlučite za kratku posjetu ili planirate da provedete više dana otkrivajući svaki kutak ove magične destinacije, Portonovi obećava atmosferu u kojoj ćete se osjećati kao kod kuće, a svaka noć će biti začinjena posebnom svjetlosnom čarolijom na moru.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR