19 °

max 19 ° / min 14 °

Nedjelja

13.10.

19° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

21° / 14°

Utorak

15.10.

24° / 15°

Srijeda

16.10.

22° / 13°

Četvrtak

17.10.

17° / 16°

Petak

18.10.

17° / 15°

Subota

19.10.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
VIDEO Princ Vilijam i Lejdi Gaga: Pričajte otvorenije o problemima

Mozaik

Comments 0

VIDEO Princ Vilijam i Lejdi Gaga: Pričajte otvorenije o problemima

  • Viber
Britanski princ Vilijam i američka pevačica Lejdi Gaga razgovarali su preko aplikacije Fejstajm o mentalnom zdravlju i pozvali ljude da otvorenije govore o svojim problemima.

Vojvoda od Kembridža pozvao je pop pjevačicu da učestvuje u kampanji o mentalnom zdravlju (#oktosay) nakon što je prošle godine u otvorenom pismu otkrila da je ima posttraumatski stresni poremećaj, navodi BBC.

Na fejsbuk stranici britanske kraljevske porodice objavljen je video poziv u kojem je Vilijam naveo da je "važno da se prekine strah i taj tabu", a Lejdi Gaga dodala da se ljudi sa problemima mentalnog zdravlja "više ne kriju".

Lejdi Gaga je kazala da je promjena njenog mentalnog zdravlja promenila njen život i da je "bila veoma nervozna" kada je trebalo o tome da govori po prvi put.

Vilijam je izjavio da je "veoma značajno govoriti o tome", dodajući da je mentalno zdravlje "isto kao fizičko zdravlje"

Vilijamov brat, princ Hari prekinuo je tokom vikenda tradicionalno ćutanje kraljevske porodice o problemima posle smrti princeze Dajane i prvi put otvoreno govorio o psihičkim problemima poslije nesreće u kojoj je poginula njegova majka.

Hari je rekao u intervjuu za list Dejli telegraf da mu je bila potrebna pomoć savjetovališta i da je bio na ivici nervnog sloma tokom dve decenije posle smrti njegove majke, princeza od Velsa Dajane Spenser, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 1997. godine.

{youtube}73WmwtJM-50{/youtube}

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR