18 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 16°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 15°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi filmovi u Cineplexxu, pogledajte repertoar

Izvor: Cineplexx

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Novi filmovi u Cineplexxu, pogledajte repertoar

Autor: Antena M

  • Viber

I ove godine, u bioskopu Cineplexx BIG Fashion, biće održan omiljeni dječiji filmski festival – Kids Fest.

Pod sloganom „Kadar mog odrastanja“, festival će trajati od 24. oktobra do 1. novembra i donosi bogat program za najmlađe, uključujući 17 filmova, od kojih će čak 12 biti premijerno prikazano. Kids Fest ističe vrijednosti poput drugarstva i međusobnog razumijevanja, dok pristupačne cijene ulaznica omogućavaju djeci da uživaju u filmskom iskustvu po povoljnim cijenama. Cijena ulaznica od 2,50€.

Pored Kids Festa, na repertoaru bioskopa Cineplexx od četvrtka, 24. oktobra, naći će se novi filmovi. Antena M i Cineplexx i ove sedmice su poklonili 2x2 karte. 

Pogledajte repertoar 

VENOM - Nakon što je prvi film oduševio gledaoce širom svijeta, a nastavak proširio univerzum simbiota, u bioskope nam stiže i treći, poslednji dio Venom trilogije.

U finalnom poglavlju trilogije, Tom Hardi ponovo preuzima ulogu Venoma, jednog od najsloženijih Marvelovih antiheroja. Edi i Venom su u bjekstvu, progonjeni od strane oba svijeta – ljudskog i vanzemaljskog. U ovom eksplozivnom nastavku, suočeni su sa nemogućim izborom koji će zapečatiti njihov sudbinski „posljednji ples“. Glumačku postavu, pored Toma Hardija, čine i Čivetel Ejfor, Džuno Templ, Pegi Lu i drugi. Film je režirala Keli Marsel, koja je takođe napisala i scenario zajedno sa Tomom Hardijem.

Žanr: akcija, naučna fantastika, avantura


THE APPRENTICE: PRIČA O TRAMPU - Biografski film o jednoj od najuticajnijih ličnosti savremenog doba stiže na naša velika platna!

Iransko-danski reditelj Ali Abasi okupio je vrhunsku glumačku ekipu i na velikom platnu ispričao priču o kompleksnom odnosu Trampa i njegovog advokata i mentora Roja Kona. Reditelj filma izjavio je da ovo nije film koji otkriva tajne Trampove ličnosti, niti na bilo koji način utiče o formiranje političkog stava o njemu, već film koji govori kako je na jednog čovjeka uticala snažna figura bez jasno definisanih moralnih načela. Sebastijan Sten, koji tumači naslovnu ulogu, fantastičnom transformacijom predstavio je čovjeka koji, od trenutka kada je kročio na javnu i poslovnu scenu, privlači pažnju, budi interesovanje i nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Žanr: drama, biografija, istorijski


NEŠTO MALO DRUGAČIJE - Najgledaniji film u Francuskoj ove godine! Ova komedija, koja će vas nasmijati i osvojiti, donosi duhovit i dirljiv pogled na izazove života uz puno srca i emocije.

U bijegu od policije, sin i njegov otac nađu se u neobičnoj situaciji – skrivaju se u ljetnjem kampu za mlade sa posebnim potrebama, gdje se pretvaraju da su polaznik kampa i njegov specijalizovani pratilac. Neočekivani zapleti, urnebesne situacije i niz komičnih nesporazuma unose haos, ali i čine početak nezaboravne avanture. Kroz niz zabavnih i emotivnih trenutaka, otac i sin otkrivaju mnogo više nego što su očekivali – o sebi, međusobnom odnosu i istinskom značenju zajedništva.

Žanr: komedija

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR