6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Satelitski signal M:tel-a stiže u sva domaćinstva

Tehnologija

Comments 0

Satelitski signal M:tel-a stiže u sva domaćinstva

Izvor: Mina business

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Kompanija M:tel kreće od sjutra sa ponudom satelitskog prijema za sva domaćinstva koja nijesu imala tehničkih mogućnosti za kablovski priključak televizije.

„Usluga mSAT od sjutra omogućava svim građanima Crne Gore da uživaju u TV sadržajima od preko 150 najatraktivnijih domaćih, regionalnih i svjetskih TV kanala“, navodi se u saopštenju M:tel-a.

U promotivnom periodu do kraja januara pretplata na tu uslugu koštaće samo simboličnih jedan EUR prvih šest mjeseci trajanja ugovora, za sve korisnike koji potpišu ugovor na 24 mjeseca.

„U ponudi su tri paketa, Start sa preko 100 TV kanala i mjesečnom pretplatom od 10,9 EUR, zatim Plus paket, sa preko 130 TV kanala i mjesečnom pretplatom od 14,9 EUR i Max paket sa preko 150 TV kanala i pretplatom od 18,9 EUR“, precizira se u saopštenju.

U osnovnom Start paketu pored TV kanala sa nacionalnom pokrivenošću iz Crne Gore i regiona, tu su preko 30 Pink kanala, RTS kanali, oko 15 dječijih kanala, svih pet Arena kao i najgledaniji strani kanali poput Discovery, National Geograpfic i AXN.

„U Plus paketu se, pored ovih kanala, nalaze HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax, Nature HD/History HD i drugi“, rekli su iz M:tel-a.

Najveći paket iz ponude MAX podrazumijeva pored svih tih i naredne programe: Epic Drama, Filmbox Premium i Filmbox Plus, MTV kanale, specijalne sportske programe, kao i programe za odrasle.

„U promotivnom periodu se neće naplaćivati instalaciona taksa i Set Top Box za prvi uređaj uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca“, dodaje se u saopštenju.

Korisnici m:SAT TV paketa imaju mogućnost da prate TV sadržaje i na drugom TV uređaju, sa pretplatom u iznosu tri EUR mjesečno. Na dodatnom TV uređaju korisnik će imati isti TV paket kao na prvom uređaju.

Spisak TV kanala se nalazi na sajtu https://mtel.me/Binary/50226/Spisak-TV-kanala.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR