7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Velika nagradna igra Telenora: Tapni i osvoji iPhone XS!

Tehnologija

Comments 4

Velika nagradna igra Telenora: Tapni i osvoji iPhone XS!

Izvor: SPONZORISANI TEKST

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Telenor je za svoje pripejd korisnike pripremio veliku nagradnu igru, kojoj se pristupa putem aplikacije Moj Telenor. Svaka dopuna pripejd računa omogućava učešće u nagradnoj igri „Tapko“, a dodirivanjem ekrana na označenom polju korisnici mogu osvojiti više dnevnih, odnosno jednu nedjeljnu nagradu u sedmici u kojoj je pripejd račun dopunjen.

Telenor će, kao dnevne nagrade, dodjeljivati NOA Forte mobilne telefone, jedan ili 10 gigabajta interneta, neograničene pozive u mreži i neograničene poruke.Kao glavna, nedjeljna nagradakorisnike očekuje jedan od najnovijih Apple mobilnih telefona - iPhone XS.

Svi pripejd korisnici, bez obzira na paket koji koriste, imaju pravo da učestvuju u nagradnoj igri.Vjerovatnoća za dobijanje nagrade povećava se što se češće dopuni račun, bez obzira na iznos dopune. U dnevnoj nagradnoj igri korisnici mogu učestvovati više puta, u zavisnosti od toga koliko često dopune račun, dok u nedjeljnoj nagradnoj igri mogu učestvovati samo jednom. Izvlačenje dnevnih i nedjeljnih nagrada obavlja se uz pomoć softvera, specijalno dizajniranog za tu namjenu.

Ukoliko dobiju telefon, korisnici putem aplikacije biraju najbližu Telenorovu prodavnicu u kojoj žele da preuzmu uređaj.Nagradna igra traje do 14. aprila, a detaljna pravila dostupna su na sajtu www.telenor.me.

Osim nagradne igre, nova pripejd kampanja donosi još povoljnosti. Podsjećamo,svi korisnici koji do 30. aprila kupe i aktiviraju Telenor pripejd karticu, dobiće 50 eura za pozive i SMS poruke u Crnoj Gori i pet gigabajta interneta. Osim toga, korisnici mogu potpuno besplatno, bez trošenja gigabajta, koristiti Facebook i Instagram godinu dana od trenutka aktivacije.

Novom proljećnom ponudom Telenor želi da svojim korisnicima omogući više besplatne, digitalne komunikacije u Telenor mreži.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Natasa Cirovic

Zeljela bih da imam telefon nikad nisam imala takav

Biljana Stankovic

Volim da igram ove super igre!