15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otvoren novi multimedijalni T-Centar u Ulcinju

Tehnologija

Tag Gallery
Comments 0

Otvoren novi multimedijalni T-Centar u Ulcinju

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Povodom otvaranja novog multimedijalnog T-Centra u Ulcinju, iz Crnogorskog Telekoma najavili su nedjelju popusta, tokom koje će cijene usluga za nove korisnike u tom gradu biti niže i do 50 odsto, a uređaji jeftiniji i do 100 eura.

Svečanom otvaranju prisustvovao je predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić sa saradnicima.

Iz Telekoma poručuju da će redizajnirana digitalna poslovnica u ulici Ali Riza Ulcinaku bb, korisnicima ponuditi lakši pristup servisima i uslugama kompanije.

„Iskustvo nam je pokazalo da ovakav način prezentacije proizvoda i usluga Telekoma – bez obzira da li je riječ o fiksnim, mobilnim, internet, TV ili integrisanim ponudama – u najvećoj mjeri odgovara našim korisnicima. Budući da smo najveća telekomunikaciona kompanija koja u svom portfoliju ima sve ove usluge na jednom mjestu, multimedijalni centri korisnicima nude potpuno novo iskustvo u prezentaciji, a naše stručno osoblje im olakšava snalaženje i izbor uređaja i servisa, i benefita koje imaju kada potpišu ugovor sa Telekomom“, izjavio je Dušan Banović, direktor sektora za rezidencijalne korisnike Crnogorskog Telekoma. 

U Telekomu zaključuju da će moderan ambijent novootvorenog multimedijalnog centra, uređenog po najvišim standardima i konceptu Dojče Telekom grupe, doprinijeti imidžu grada kao atraktivne turističke destinacije.

Povodom otvaranja T-Centra u Ulcinju, iz Telekoma korisnicima nude posebne povoljnosti za kupovinu uređaja i usluga. Tako će u narednih sedam dana, do petka, 11. aprila, za sve posjetioce T-Centra u Ulcinju uređaji Huawei P9 Lite mini i Y6, kao i Huawei P10 Lite i P20 Lite biti jeftiniji i do 100 eura.

Istovremeno, cijene niže i do 100 eura važe za kupovinu modela Huawei P Smart 2018 i Honor 8 Lite, kao i Huawei P20 i P20 Pro preko Telekomove web prodavnice (telekom.me).

Pretplata za sve nove korisnike TV servisa Extra Duo, TV Duo, Extra Trio i Magenta 1 u prvih 12 mjeseci biće niža 50 odsto, dok 40 odsto popusta očekuje nove korisnike Max postpejd i Libero paketa za mobilni internet, dodaje se u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR