14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Extra TV ponuda bogatija za 10 novih kanala

Tehnologija

Comments 2

Extra TV ponuda bogatija za 10 novih kanala

Izvor: SPONZORISANI TEKST

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Crnogorski Telekom nastavlja sa obogaćivanjem svoje TV ponude uvođenjem 10 novih regionalnih kanala. Riječ je o kanalima Superstar TV, Kitchen TV, Agro TV, Ženska TV, ali i 6 tematskih kanala Radio-televizije Srbije (RTS), saopšteno je iz Telekoma. 

"Superstar TV je filmski kanal koji pored velikih svjetskih filmskih produkcija ekskluzivno emituje i brojne nove regionalne serije. Novu krimi seriju koja je osvojila publiku u regionu „Državni službenik“, sa poznatom glumačkom postavom koju čine  Milan Marić, Ljubomir Bulajić, Žarko Laušević, Marta Bjelica i Tihomir Stanić, gledaoci mogu pratiti na Superstar TV-u, koji je za sve korisnike dostupan u HD rezoluciji.Nova sezona popularne serije „Sinđelići“, zatim serije „Vrata do vrata“ i „Državni posao“ samo su neki od naslova u ponudi Superstar TV na našoj platformi Extra TV".

Extra TV ponuda je, kako navode obogaćena i novim RTS tematskim kanalima čiji je sadržaj u potpunosti dostupan za emitovanje na teritoriji Crne Gore.

"RTS Drama emituje bogat filmski i serijski sadržaj, RTS Kolo i RTS Muzika pokrivaju sve muzičke žanrove, dok RTS Trezor emituje sadržaje iz bogate arhive RTS-a. Tu je i kanal za djecu i omladinu – RTS Proletarac, kao i porodični kanal RTS Život.Raznovrsnu regionalnu produkciju naši korisnici mogu da prate i na kanalima o kuvanju – Kitchen TV, poljoprivredi – Agro TV, i lifestyle kanalu – Ženska TV, koji su takođe dostupni u HD rezoluciji".

Osluškujući zahtjeve i želje korisnika, Crnogorski Telekom će, kako je saopšteno i ubuduće unapređivati svoje TV ponude i uvođenju novih atraktivnih sadržaja.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Bruka ubijate nam kulturu i jezik

Užas. Ne treba nam druge okupacije od pinka i rts-a na estratv, bruka i sramota poništavate i naš jezik i našu kulturu i u krajnjem naš opstanak. Čija je ovo država kad se u njoj drugi čuju i edukuju nas da budemo ono što nijesmo. Bravo za nebrigu i srušite nam sve crnogorsko!

???

Bolje da nijeste obogacivali...Katastrofa.Ovo i u Srbiju niko ne gleda.