Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Uređaji najnovije Samsung Note generacije dostupni u Telenoru

| Postavio/la: Milena Aprcović

Uređaji najnovije Samsung Note generacije dostupni u Telenoru

Telenorovi korisnici od danas mogu kupiti nove modele Samsung uređaja – Galaxy Note 10 i 10+, u Telenorovim poslovnicama ili putem sajta www.telenor.me

Nova Note serija prvi put je dostupna u dvije veličine, kako bi korisnici mogli da izaberu onu koja im više odgovara, saopšteno je iz ove kompanije. 

Uređaje karakteriše "cinematic infinity" ekran od 6.3 inča kod Galaxy Note 10 i 6.8 inča kod Galaxy Note 10+ modela.

Posebnu atratktivnost uređajima dodaje i to što ekrani gotovo i da nemaju okvir, već su postavljeni od ivice do ivice telefona.

Uređaji Galaxy Note 10 i 10+ dolaze sa redizajniranom S Pen olovkom, te korisnici mogu da hvataju bilješke i automatski pretvaraju svoj rukopis u digitalni tekst, kao i da ga čuvaju u različitim formatima, uključujući Microsoft Word, dodaju u saopštenju. 

Olovka sada ima "air actions" dodatak, koji omogućava da se određenim funkcijama uređaja upravlja pokretom.

Galaxy Note 10 ima tri zadnje kamere od 16 i 12 megapiksela i jednu prednju kameru, od 10 megapiksela. Pored tih, Model Galaxy Note 10+ ima i dodatnu, DepthVision kameru.

Iz Samsunga navode da su dva nova uređaja osmišljena za korisnike koji imaju najviša očekivanja od telefona.

Osim toga, zbog najboljeg dizajna ekrana do sada i svojih vrhunskih karakteristika, telefoni su izuzetno pogodni za igranje igara.

Uz tri, odnosno četiri kamere na Galaxy Note 10 i 10+ modelu, kao i napredni softver, telefoni su odlični za snimanje i uređivanje video materijala.

Oba Note uređaja podržavaju brzo punjenje, a proizvođači tvrde da se Galaxy Note 10+ može koristiti cijeli dan uz punjenje od samo 30 minuta.

Samsung Galaxy Note 10 dostupan je u Telenoru po cijeni od jednog eura u okviru Total 100 paketa, ili uz mjesečnu ratu od 46.5 eura.

Galaxy Note 10+ može se kupiti po cijeni od 49 eura u okviru Total 100 paketa, ili uz mjesečnu ratu od 50.9 eura, dodaju u saopštenju. 

Ostavi komentar

0/300