Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ispričaj se do mile volje: Box Trio 2+ paket uz neograničene razgovore i poklon telefon

| Postavio/la: Marija Mitrović

Ispričaj se do mile volje: Box Trio 2+ paket uz neograničene razgovore i poklon telefon

U najnovijoj prodajnoj akciji kompanije m:tel za sve koji žele usluge kablovske televizije, Interneta i fiksne telefonije omogućeni su neograničeni razgovori ka svim fiksnim mrežama u CG uz Box trio dva+ paket. Potpisivanjem ugovora za ovaj paket, korisnik dobija na poklon savremeni fiksni telefon SPC CS 900 na poklon, saopšteno je iz ove kompanije.

Prema njihovim riječima, ono što ovu akciju čini posebno povoljnom je i cijena pretpate od samo 1 euro, tokom prvih šest mjeseci trajanja ugovora.

"Podsjećamo da Box trio dva+ paket uključuje: TV paket sa preko 200 kanala, fiksnu telefoniju i Internet brzine do 120 mbps.  Tu je i MOVE usluga, koja omogućava premotavanje kanala do sedam dana unazad, čuvanje snimljenog sadržaja, kao i pristup bogatoj videoteci. Obzirom da je MOVE TV aplikacija dostupna na mobilnim uredjajima, telefonima i tabletima, korisnici ovog paketa dobijaju besplatno dvije licence – mogućnost pristupa na dva mobilna uredjaja TV sadržajima, uz mogućnost gledanja svih 200 kanala, kao i premotavanje sedam dana unazad", naveli su iz kompanije.

U okviru ovog paketa korisnik može da kupi i televizor po odgovarajućoj cijeni.

"Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Akcija traje do 30.novembra. Napominjemo da se primjenjuje fer politika - korisnik dobija 30000 minuta mjesečno ka svim fiksnim mrežama u CG", saopštili su iz ove kompanije.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Ostavi komentar

0/300