22 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prijavite se za „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“ Crnogorskog Telekoma

Tehnologija

Comments 0

Prijavite se za „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“ Crnogorskog Telekoma

Izvor: Sponzorisani tekst

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski Telekom će u četvrtak, 25. jula, u 15:00 časova održati „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“, na kojem će akcionarima i zainteresovanim investitorima predstaviti polugodišnje poslovne rezultate u 2024. godini.

Predstavnici menadžmenta kompanije odgovaraće tokom poziva na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka, kao i planova i očekivanja za naredni period.

Iz Crnogorskog Telekoma pozivaju zainteresovane akcionare i investitore da se do 25. jula, do 12:00 časova, prijave na e-mail: [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

U naslovu e-maila potrebno je istaći „Prijava za 15. Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima Crnogorskog Telekoma“, a u tekstu ime i prezime, zanimanje, te informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Crnogorskog Telekoma, kao i e-mail adresu za kontakt.

To će biti petnaesti „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“ Crnogorskog Telekoma, koji na ovaj način održava kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću, potvrđujući transparentnost u radu i donošenju odluka, kao osnovni princip poslovanja kompanije, ističu iz Sektora za korporativne i pravne poslove Telekoma.

„Konferencijski poziv sa analitičarima“ održaće se putem platforme Microsoft Teams, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku zakazanom za 25. jul. Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima platforme.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR