19 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
One jedini telko operator sa poslovnicom u Tuzima

Tehnologija

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

One jedini telko operator sa poslovnicom u Tuzima

Autor: Antena M

  • Viber

Otvorivši novu modernu poslovnicu u Tuzima, kompanija One stanovnicima te opštine postala je najbliži komšija. Povezanost utemeljena kroz uzajamno povjerenje sa korisnicima, te podršku kroz niz društveno-odgovornih projekata,  sada je  ojačana fizičkom prisutnošću kompanije One kao jedinog telekomunikacionog operatora u ovoj opštini.

Novu poslovnicu svečano su otvorili izvršni direktor kompanije One Branko Mitrović i predsjednik Opštine Tuzi, Lindon Đeljaj. U kompaniji One istakli su neizmjerno zadovoljstvo zbog činjenice da širenje poslovnih aktivnosti ujedno označava i jačanje veze sa zajednicom.

„Sa posebnim ponosom ističem da smo jedini telekomunikacioni operator sa poslovnicom u Tuzima. To znači da ćemo biti u mogućnosti da direktno odgovorimo na potrebe, pružimo brzu i efikasnu uslugu i budemo tu za sva pitanja i sugestije. Vjerujemo da je lokalna prisutnost ključna za izgradnju odnosa povjerenja sa našim korisnicima. Ovo je naš način da pokažemo koliko nam je važno ne samo njihovo korisničko iskustvo, već i doživjaj da u kompaniji One imaju pouzdanog prijatelja i partnera“, istakla je Anđa Vojinović, menadžerka za  upravljanje prodajnom mrežom poslovnica u kompaniji One.

Naši tekvondo reprezentativci Anđela Berišaj Berišaj i Zinedin Bećović smatraju da je otvaranje One poslovnice izuzetno značajno za građane Tuzi, jer povezivanje podrazumijeva razgovor i transparentnost. Pored toga, vjeruju da One koji je već postao blizak ljudima, sada kroz lični kontakt otvara prostor za zajedničke projekte i kreativnost.

”Direktan pristup i razgovor su veoma važni, posebno kada je riječ o telekomunikacionim operatorima. One je od sada u Tuzima, a kao mreža koja u našoj opštini već ima povjerenje velikog broja građana, siguran sam da će njihova poslovnica biti most ka izgradnji još čvršćeg povjerenja i širenja aktivnosti”, istakao je Bećović.

”Kompanija One već je započela misiju povezivanja sa našim krajem kroz donaciju sportske opreme Osnovnoj školi Mahmut Lekić kroz projekat ”1 mijenja svijet” u partnerstvu sa Crnogorskim olimpijskim komitetom. Takođe, kao dio olimpijske priče, bila mi je izuzetna čast da budem lice One mreže i kao sportista računam na njihovu podršku ”, poručila je Berišaj.

Poslovnica u  centru Tuzi, u Ulici 12 na broju 14 u četvrtak veče bila je mjesto povezivanja, zabave i iznenađenja. Nove korisnike i u petak očekuje 25 % popusta na pretplatu, a ljeto pred nama na novoj adresi u Tuzima donosi aktuelnu One ponudu novih 5G paketa, sa odličnim brzinama, mnogo interneta uz 5x više GB i do 300 EUR popusta na telefone.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR