14 °

max 18 ° / min 13 °

Nedjelja

06.10.

18° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Utorak

08.10.

21° / 13°

Srijeda

09.10.

19° / 15°

Četvrtak

10.10.

22° / 16°

Petak

11.10.

21° / 17°

Subota

12.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
One predvodnik 5G revolucije: Mreža sa najviše 5G korisnika u Crnoj Gori

Tehnologija

Tag Gallery
Comments 0

One predvodnik 5G revolucije: Mreža sa najviše 5G korisnika u Crnoj Gori

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

Kompanija One, sa najvećim brojem korisnika 5G mreže u Crnoj Gori, nepobitno potvrđuje svoju lidersku poziciju u 5G tehnologiji na domaćem tržištu. Sa impresivnih 72.900 5G korisnika i kontinuiranim mjesečnim rastom, One pruža izuzetno vrhunsko 5G iskustvo.

Ovaj uspjeh dolazi kao rezultat strateških ulaganja u mrežnu infrastrukturu, kontinuirane inovacije i posvećenosti pružanju vrhunskog korisničkog iskustva, što kompaniju One pozicionira na čelo digitalne transformacije Crne Gore.

"Naš prioritet je bio i ostao omogućavanje najbolje moguće konekcije za naše korisnike. Podaci pokazuju da smo lider u tom segmentu. Broj korisnika naše 5G mreže nastavlja da raste iz dana u dan, što je direktan rezultat našeg fokusiranog ulaganja u mrežnu infrastrukturu, ali i brige o korisnicima," kazala je Ana Mihailović, direktorka za komercijalnu strategiju i razvoj proizvoda u kompaniji One.

Jedan od ključnih faktora za ovaj uspjeh jeste činjenica da One posjeduje najveći broj 5G baznih stanica u Crnoj Gori, koje rade na frekvenciji od 3600 MHz. Ovaj spektar omogućava korisnicima najveće brzine prenosa podataka i minimalno kašnjenje, pružajući vrhunsko iskustvo za sve koji koriste napredne digitalne servise, od striminga videa u visokoj rezoluciji, do igranja online igara bez zastoja.

“One je prva kompanija u Crnoj Gori koja je omogućila gigabitne brzine, sa rekordnim brzinama od 1648 Mbps, postignutim nakon puštanja u rad svoje prve 5G bazne stanice na frekvenciji 3600 MHz. Ovaj rezultat je daleko iznad bilo kog konkurenta u zemlji, a mjeri se i sa najnaprednijim telekomunikacionim operatorima na regionalnom i evropskom nivou,” istakao je direktor tehnike u kompaniji One Ratko Pustahija.

Pored tehnološke infrastrukture, jedan od značajnih razloga zašto se sve veći broj korisnika odlučuje za 5G mrežu kompanije One je i najbolji izbor 5G uređaja dostupnih na tržištu. Kompanija je obezbijedila široku ponudu telefona prilagođenih 5G tehnologiji, omogućavajući korisnicima da jednostavno pređu na novu generaciju mreže i uživaju u svim njenim prednostima.

"Naša vizija je jasna – želimo da budemo predvodnici digitalnog razvoja Crne Gore, a dostizanje najvećeg broja 5G korisnika u zemlji je samo početak. Kompanija One zahvaljuje svim korisnicima na povjerenju, koje je ključni faktor u dostizanju ovog uspjeha. Posvećenost inovacijama i razvoju 5G mreže ostaje naš prioritet dok nastavljamo da pomjeramo granice u telekomunikacionom sektoru," zaključili su iz kompanije One.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR