11 °

max 15 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

15° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
One su najveće ljubavi šefova podzemlja Crne Gore i Srbije

Region

Tag Gallery
Comments 0

One su najveće ljubavi šefova podzemlja Crne Gore i Srbije

Izvor: Blic.rs

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Supruge poznatih članova domaćih kriminalnih krugova na ulici privlače i veću pažnju od svojih jačih polovina.

Mlade i atraktivne, glavne dame podzemlja mame uzdahe brojnih muškaraca, ali budući da se zna "ko stoji iza njih" malo ko se usudi da im priđe, piše Blic.

Život s "bosom" nije uvijek tako prijatan, pa su i u sumnjivim krugovima pristuni ljubavni trouglovi, ubistva zbog ljubavi, a više puta dogodilo se da su osumnjičenima za kriminalna djela glave došle upravo njihove ljepše polovine, zahvaljući telefonskim razgovorima koje je pratila policija.

Ovo su ljepotice koje su ukrotile "opasne momke".

Lana Popović
Lana Popović

Lana Popović i Darko Šarić

Lana Popović (38) nevjenčana je supruga Darka Šarića, koji je optužen za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike. Po zanimanju vaspitačica, ova dama poznata je po lijepom oblačenju, a redovna je na svim Šarićevim suđenjima, odakle mu iz poblike daje podršku.

Uoči akcije "Balkanski ratnik" radila je na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu, ali je vrtić oduzet u finansijskoj istrazi.

Tokom Šarićevog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. u policiji napravila pravu pometnju, kada je za Šarićev 43. rođendan na Fejsbuk profilu objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti. Dok je Šarić u zatvoru, ova atraktivna brineta brine i o njegovom sinu.

Nina Paskaš
Nina Paskaš

Nina Paskaš i Duško Šarić

S druge strane, Šarićev brat Duško, kako se šuškalo, i tokom braka sa suprugom Svetlanom bio je u ljubavnoj vezi sa manekenkom Ninom Paskaš (sada Šarić), a ljubav je potrajala i tokom njegovog pritvora u Crnoj Gori.

Njome se zvanično oženio u decembru 2011, i to u zatvoru u Bijelom Polju.

Barbara Bojović
Barbara Bojović

Barbara i Luka Bojović

Ćerka čuvenog golmana Petra Borote, Barbara Bojović nosila je titulu najlepše Beograđanke u vrijeme kada se u nju zaljubio vođa zemunskog klana Luka Bojović.

U braku su dobili troje djece, a kada je Luka pobjegao iz Srbije u Španiju i ona je krenula za njim. Pet godina krili su se u Valensiji, dok ga policija nije uhapsila, upravo prateći Barbaru, za koju su španski novinari, opisujući njenu ljepotu, rekli da izgleda kao "deset žena".

Dejana Živković
Dejana Živković

Dejana Živković i Jovica Vukotić

Poznata beogradska manekenka Dejana Živković, ćerka srpskog ambasadora u Kongu Radomira Živkovića, u vezi je sa vođom škaljarskog klana iz Kotora Jovicom Vukotićem.

On je u žižu javnosti dospio zbog sukoba sa kavačkim klanom zbog 200 kilograma kokaina nestalog u španskoj Valensiji.

Kada je uhapšen prije nekoliko godina kada su započeli vezu ona ga je čekala da izađe s robije. Za to vrijeme, redovno je objavljivala njihove zajedničke fotografije, ali je Jovičino lice uvijek bilo zamagljeno.

Nakon nekog vremena ipak su raskinuli, a ipak kada je Vukotić 2018. ponovo uhapšen u Turskoj manekenka je poricala da je sa njim, a onda je sa njegovim ocem dolazila na svako suđenje vođi crnogorskog klana, i i dalje ga redovno posjećuje u zatvoru.

Tamara Nikšić
Tamara Nikšić

Tamara Nikšić i Andrija Drašković

Dejanina koleginica, manekenka Tamara Nikšić ljepša je polovina najvećeg plejboja srpskog podzemlja, Andrije Draškovića.

Tamara je ćerka Miše Nikšića, ubijenog vlasnika FK Zvezdara, koja je sa Draškovićem započela vezu dok je u zatvoru služio kaznu za ubistvo Zvonka Plečića. 

Aleksandra Ivanović
Aleksandra Ivanović

Aleksandra Ivanović i Milorad Ulemek Legija

Surpuga Milorada Ulemeka Legije, Aleksandra Ivanović, ostala je u braku sa njim, iako je bivši komandant JSO u zatvoru već 14 godina.

 Izjavila je da će ga čekati dok ne izađe iz zatvora.

Ana Simić
Ana Simić

Ana Simić i Sretko Kalinić

Odbjegli Zemunac Sretko Kalinić, koga je pratio glas surovog ubice, zaljubio se u Anu Simić, ženu svog zaštitnika Cvetka Simića.

Ušli su u tajnu ljubavnu vezu, a Kalinić je onda odlučio da se oslobodi konkurenta, pa je zbog nje Simića ubio hicem u glavu, a njegovo tijelo je zatim raskomadao i bacio u jezero Jaru, piše Blic. Poslije hapšenja, na sudu je negirao vezu sa Anom, ali je ona to javno priznala.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR