17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mladić iz Grčke preminuo na Exitu, sumnja se da se predozirao

Region

Comments 0

Mladić iz Grčke preminuo na Exitu, sumnja se da se predozirao

Izvor: N1

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Državljanin Grčke kojem je pozlilo na Exit festivalu, preminuo je u novosadskoj Hitnoj pomoći, saopštili su organizatori festivala. Sumnja se da je preminuo od posljedica konzumiranja veće količine narkotika.

Iz Exita su saopštili da je obezbjeđenje festivala primijetilo da je jednom od posjetilaca pozlilo na Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave, poslije čega mu je pružena hitna medicinska pomoć.

Još se čeka na zvaničan izvještaj obdukcije, a po nezvaničnim informacijama sumnja se da je smrt nastupila kao posljedica korišćenja narkotika, naveli su ogranizatori festivala.

Drugi posjetioci, takođe državljani Grčke koji su se zatekli na licu mjesta, u izjavama datim Policijskoj upravi Novog Sada naveli su da je preminuli konzumirao veću količinu narkotika tokom dana, ali i da je bolovao od hronične bolesti.

"EXIT festival se od svog osnivanja zalaže protiv bilo kakve upotrebe narkotika i nastaviće da snažno djeluje na polju prevencije i širenja svijesti o štetnom dejstvu droge", navodi se u saopštenju Festivala.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR