Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Pogledajte snimak stravične nesreće na Ibarskoj magistrali!

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: radiosarajevo.ba

Pogledajte snimak stravične nesreće na Ibarskoj magistrali! Foto: Screenshot YouTube

Četiri mlade osobe poginule su rano jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac. 

Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat poslije ponoći došlo je kada se u “dačiju”, koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao “BMW” kojim je upravljao Nikola M., a koji, prema pisanju srpskih medija, uhapšen danas. 

Prema pisanjima medija, svjedoci jezivog udesa ispričali su kako se “BMW” se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u “dačiju” i, koliko je jak udarac bio jasno svjedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara!

“Dačija” je nakon toga završila na livadi, piše Srpskainfo.

Automobil u kome su se nalazile stradale osobe smrskan je do neprepoznatljivosti.

Kako se nezvanično saznaje, Nikola M. je od ranije policiji poznat po brzoj vožnji.

U trenutku udesa sa njim u automobilu bila je i studentkinja Katarina Ivanković (20), koja je stradala na licu mjesta, dok je na suvozačevom mjestu bila njena sestra, inače Nikolina đevojka.

Mještani koji su odmah po sudaru odjurili na lice mjesta ispričali su da su prizori bili stravični, da je automobil bio potpuno smrskan, da su povrijeđeni zapomagali i vrištali na sav glas i da je krv bila svuda…
 

Komentari

Ostavi komentar

0/300