Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Mandić: Auto-put će ‘vjenčati’ Srbiju i Crnu Goru i Srbiju sa morem

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: danas.rs

Mandić: Auto-put će ‘vjenčati’ Srbiju i Crnu Goru i Srbiju sa morem Foto: Predsjedništvo Srbije

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić izjavio je da je otvaranje auto-puta „Miloš Veliki“ velika ekonomska pobjeda i da će „venčati“ Srbiju s Crnom Gorom i s Jadranskim morem.

On je obilazeći dionicu auto-puta od Obrenovca do Ljiga sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, rekao da mu smeta što se u Crnoj Gori „vodi antisrpska politika“ i to što niko od tamošnjih predstavnika vlasti neće da kaže da je auto-put koji se gradi i u Crnoj Gori u stvari auto-put Bar-Beograd, a ne samo Bar-Boljare.

„Kada je 1888. godine kralj Nikola oslobodio Bar, prvo je saopštio je da Crnu Goru koja tada prvi put dobija izlaz na more vjenčava sa srpskim morem. Auto put će biti dio puta koji će vjenčati Srbiju i Crnu Goru i Srbiju sa tim istim morem“, rekao je Mandić.

Komentari

kuč,

Osudjen u Crnoj Gori na pet godina zatvora ,a predsjednik Srbije se zori s njim. Kakav brlog i kakav ljudski o.... . Ne znam niti jednog predsjednika na svijetu koji bi se slika s osobom koja je osudjena ,osim naravno Srbije . Oni se zore osudjenim ratnim zločincima pa što nebi i s jednom j..ar.. .

mr,

Izvanredna ideja g Mandica. Bice to vjencanje na kome ce Srbija uzeti crnogorsko prezime, Ridža ce sve to blagosiljati, i tako skinuti sa dnevnog reda srpsku noćnu moru. Nazdravlje!

Kapetan,

Dodik i Mandić su marionete u cirkusu koji vodi Vučić pod dirigentskom palicom Rusije.

pero,

to vjencanje ce biti kad se ti vjencas sa premijerkom jer se nerazlikujete

Ostavi komentar

0/300