12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
TRAGEDIJA: Trogodišnjak se udavio u buretu

Region

Comments 0

TRAGEDIJA: Trogodišnjak se udavio u buretu

Izvor: novosti.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Trogodišnji Branislav Sofrenić udavio se u dvorištu porodične kuće u selu Pretoke kod Knića u buretu u kojem je bilo svega desetak litara vode. Tragedija se desila sinoć oko 18 sati, kada je tragično nastradali dječak na bukvalno pet minuta ostao sam u dvorištu sa petogodišnjom sestricom.

Očuh nastradalog djeteta Saša Nedović priča da je tog dana, sa rođacima, dograđivao dio kuće.

- Kada se rodbina predveče razišla, otišao sam do prodavnice da nešto kupim. Potom sam ušao u kuću i pitao suprugu gdje su djeca. Rekla je da će odmah izaći da ih potraži u dvorištu, jer su ostala da se igraju u pijesku - priča Saša.

On dodaje da se supruga sva usplahirena vratila u kuću i vikala da zove Hitnu pomoć. Nosila je dječaka u naručju. On je pokušao da mu da vještačko disanje, a u međuvremenu je stigla i Hitna pomoć. Ljekari su pokušali da ga reanimiraju, što je trajalo više od pola sata, ali nažalost, nijesu uspjeli da ga povrate.

Saša i njegova nevjenčana supruga Silvija Klajić odgajaju sedmoro djece. Četvoro je njeno iz prvog braka, a Saša ima troje sa bivšom suprugom, od koje se razveo prije godinu dana. Uskoro treba da dobiju i prvo zajedničko dijete.

Inače, prije pet dana Branislavu su proslavili treći rođendan. Dječak je prebačen u Klinički centar, gdje je urađena obdukcija. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR