Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Saslušana sestra pjevačice, otac i brat Marjanović odbili da svjedoče

| Postavio/la: Bojana Komnenić

Saslušana sestra pjevačice, otac i brat Marjanović odbili da svjedoče

U okviru istrage protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, u Višem tužilaštvu u Beogradu ispitana njena sestra Teodora Krsmanović.

Ona je prvi svjedok koji je saslušan u istrazi od njih devet koje je predložilo tužilaštvo.

Oko 10 časova u tužilaštvo su stigli Miloš i Vladimir Marjanović, brat i otac osumnjičenog, koji su iskoristili svoje pravo da odbiju da svjedoče u ovom slučaju jer su u bliskom rodu sa osumnjičenim.

Istraga je zatvorena za javnost pa se iskazi svjedoka ne objavljuju javno.

Marjanović se nalazi u pritvoru od hapšenja 15. septembra godinu i po od ubistva, koje se dogodilo 2. aprila 2016.

Tanjug prenosi da je ubistvo pjevačice Jelene Marjanović medijski najpraćeniji slučaj u Srbiji već godinu i po, sa raznim verzijama o identitetu izvršioca, kao i načinima i mjestu izvršenja zločina.

Marjanoviću se na teret stavlja krivično djelo teško ubistvo za koje je zaprijećena kazna od 10 do 40 godina zatvora. On je i prije hapšenja privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu 16. septembra negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji. Tada je, prema pisanju medija, rekao da je tog dana, 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči nakon čega je Jelena produžila na trčanje, a on se vratio sa ćekom kući oko 15-16 sati.

Nestanak supruge je prijavio oko 20 sati, a njeno tijelo je policija pronašla sutradan na nasipu u Borči.

Ostavi komentar

0/300