Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ako dođu Grizman i Nejmar, ova sedmorica bi mogla da napuste Barsu

| Postavio/la: Bojan Šuković

Ako dođu Grizman i Nejmar, ova sedmorica bi mogla da napuste Barsu

Barselona i dalje čeka završetak posla oko Grizmana, mada će to biti sigurno učinjeno početkom naredne neđelje. Sljedeća je operacija "Nejmar", ali je problem što Valverde traži da se klub oslobodi igrača koji mu nisu potrebni, a da tek onda krene po Brazilca.

Neki od njih, poput Kutinja ili Dembelea bi mogli da budu dio sporazuma oko "Neja", Barselona se opredijelila za taktiku čekanja, vjeruju da će sam igrač završiti veći dio posla, odnosno natjerati PSŽ da spusti cijenu.

Ali, ko još nije potreban Kataloncima?

Prije svih Malkom koji bi ionako morao da ode ako dođe Nejmar je zauzima mjesto stranca. Za njega uglavnom stižu ponude za pozajmicu, teško da će neko platiti 40 miliona eura koliko je Barsa uložila u nekadašnjeg fudbalera Bordoa.

I štoper Todibo nije dobio šansu, kako stoje stvari i neće, ali njega će vjerovatno klub prodati sa opcijom da može kasnije da otkupi njegov ugovor.

Na prodaju je i Rafinja Alkantara, Brazilac je imao dosta problema sa povredama, poslije dobre sezone u Interu, sada je neizvjesno da li će imati ponuda, mada se pominjao Betis, a sada i Valensija.

I na kraju Ivan Rakitić, mada malo je vjerovatno da će željeti da bude dio posla za Nejmara, a ni Valverde se ne bi odrekao lako sjajnog Hrvata.

Ostavi komentar

0/300