8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Liverpul ubjedljiv na otvaranju Premijer lige

Izvor: Foto: Wikipedia

Fudbal

Comments 0

Liverpul ubjedljiv na otvaranju Premijer lige

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Fudbaleri Liverpula sa 4:1 pobijedili su Norič u prvoj utakmici nove sezone engleske Premijer lige.

Liverpulov "blickrig" na otvaranju Premijel lige sigurno nije prošao neprimijećeno, pošto su "Redsi" poslije svega 42 minuta imali ogromnu prednost od 4:0 i vrlo rano riješili pitanje pobjednika.

Prvi gol na meču bio je autogol koji je postigao Henli, a svega 12 minuta kasnije Mohamed Salah postiže novi gol i podiže prednost Liverpula na 2:0.

Jedan od najboljih igrača Liverpula iz prethodne sezone Virdžil van Dajk u 28. minutu utakmice postavlja 3:0, a Divok Origi kompletira Liverpulov poker u prvom poluvremenu u 42. minutu susreta.

Navijači Liverpula ipak će biti zabrinuti pošto se njihov golman Alison Beker povrijedio tokom jednog ispucavanja lopte.

U drugom dijelu meča, Liverpul je imao nekoliko zaista dobrih prilika za postizanje petog gola, ali je golman Noriča sve prijetnje uspio da otkloni. Kada promašite nekoliko prilika uglavnom budete kažnjeni i to se upravo dogodilo, pošto je Puki u 63. minutu postigao gol za "Kanarince".

Do kraja meča nije bilo promjene rezultata, iako je bilo nekoliko vrlo dobrih prilika za postizanje pogotka pogotovo kada se radi o fudbalerima Liverpula. Aleksander Arnold je pred kraj susreta iz slobodnog udarca odlično šutirao, ali je Tim Krul bio odlično postavljen.

Ubjedljiv trijumf Liverpula u prvom kolu Premijer lige definitivno će usrećiti sve njihove navijače, ali će naravno povreda Alisona ostaviti gorak ukus.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR