8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kad ti je Ronaldo gazda...

Izvor: Foto: Wikipedia

Fudbal

Comments 0

Kad ti je Ronaldo gazda...

Izvor: mozzartsport.com

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Valjadolid je u prošloj sezoni Primere jedva ostao u ligi, a grčevita borba za opstanak očekuje ga i u novoj.

Vlasnik kluba je legendarni Brazilac Ronaldo, ali budžet za pojačanja ne zvuči tako atraktivno kao ime gazde. Valjadolid je do sada u prelaznom roku platio obeštećenje za samo jedno pojačanje. Izdvojio je milion eura za Eibarovo krilo Pavla Ervijasa.

Ali Ronaldovo ime u svijetu fudbala omogućilo je Valjadolidu da ugovori dva besplatna pojačanja iz klubova kao što su Real Madrid i Mančester siti. Valjadolid je danas potvrdio da je iz Mančestera na pozajmicu doveo Pedra Pora.

Riječ je o izuzetno talentovanom 19-godišnjaku koji igra na poziciji desnog beka i kojeg je Siti ovog leta kupio od svoje filijale Đirone za 12.000.000 eura. Ali Poro još nije sazrio za oštru konkurenciju u Sitiju i klub je riješio da ga vrati na pozajmicu neđe đe će igrati. Ronaldo je uspio da dobije bitku sa ostalim zainteresovanim klubovima i da dovede Pora u Valjadolid.

A čeka se samo zvanična potvrda pozajmice 20-godipnjeg Andrija Lunjina. U pitanju je veoma talentovani ukrajinski golman kojeg je Real prošlog ljeta doveo iz Zorije i ukrao ga Interu ispred nosa.

Odmah je pozajmljen Leganesu đe je malo branio. U Realu nije mogao ni ovog ljeta da se izbori za mjesto pored Kurtoe i Navasa pa je odlučeno da opet ode na pozajmicu. 

Željeli su ga Betis i još neki klubovi, ali se na kraju odlučio da prihvati Ronaldov poziv u Valjadolid. A Florenino Perez nije pravio nikakvu prepreku da pomogne nekadašnjem mezimcu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR