15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pejović: Ne preuzimam FK Budućnost

Fudbal

Comments 2

Pejović: Ne preuzimam FK Budućnost

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Tragom informacije koju su danas objavila brojna crnogorska glasila, da će Veselin Pejović preuzeti FK Budućnost, direktor kompanije UNIPROM u ekskluzivnoj izjavi za Antenu M, kaže da se to, ipak, neće desiti.

"Bez obzira na izuzetnu ljubav prema sportu, fudbalu naročito, a imajući u vidu današnje tekstove u novinama, obavještavam javnost da su tačne informacije da je bilo pregovora sa mnom ,ali nije tačno da ću preuzimati i voditi fudbalski klub Budućnost iako im želim svaki napredak i dobre rezultate.“

Mediji su danas javili da će poznati podgorički advokat Zoran Vukčević, kao čovjek od Pejovićevog povjerenja, preuzeti mjesto predsjednika kluba, a Andrija Piro Vujović, funkciju direktora.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Knjaz Danilo

@veselin,Meni nije jasan ovaj covjek,iz Niksica je trebalo bi da preuzme sutjesku,ne moze me niko ubjedit da je navijac buducnosti.Jos je uniprom sponzor sutjeske,ja ne vidjeh da uniprom sponzorise buducnost.Mora da ga nagovaraju mocnici da preuzme buducnost posto za njih postoji samo taj klub!

veselin

Ako voli ,kako kaze ,fudbal Neka preuzme zajedno sa Pirom Sutjesku ,da razjuri nesposobnu upravu i napravi jos bolje rezultate a ne raspalu Budicnost.