15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nevjerovatna vijest iz Španije: Real želi holandskog veterana

Fudbal

Comments 0

Nevjerovatna vijest iz Španije: Real želi holandskog veterana

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Real Madrid želi da dovede holandskog golmana Martena Stekelenburga!

Stekelnburg na koga su mnogi zaboravili je trenutno član Evertona. Holandski veteran koji ima 36 godina je na Gudisonu tek treći izbor iza Džordana Pikforda i novajlije Jonasa Lesla, pa mu Everton vjerovatno ne bi pravio probleme.

Stekelnburg je Realova želja ako ode Kejlor Navas za šta posljednjih dana rastu šanse. Navas bi mogao da bude dio trampe u Realovoj megaoperaciji dovođenja Nejmara.

Od brojnih ponuđenih igrača Reala, PSŽ je pokazao veliko interesovanje za Kostarikanca jer im je potreban iskusan čuvar mreže da pojača konkurenciju Areoli, a možda ga i smijeni sa gola. Iako Zidan želi da zadrži Navasa, a Kostarikanac hoće da ostane, Real neće dozvoliti da Navas smanji šanse za Nejmarov transfer i natjeraće ga da ode u Pariz.

U tom slučaju bi došao Stekelnburg kao zamjena za Tiboa Kurtou. Iskusni Holanđanin će za manje od mjesec dana napuniti 37 godina, ali još ne želi da okači kopačke o klin.

Bio je prvi golman Holandije na Mundijalu u Južnoj Africi 2010. godine kada su Lale dogurale do finala i godinu dana kasnije napustio Ajaks poslije 14 godina i potpisao za Romu.

U Italiji je proveo dvine sezone, nije blistao i prešao je u Fulam. Tamo je branio jednu sezonu u Premijer ligi i otišao na pozajmicu u Monako. Potom na još jednu pozajmicu u Suatempton, da bi prije tri godine potpisao za Everton. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR