9 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Raskol u Barsi, ko je skupljao pare za Nejmara i ko nije želio da priloži novac?!

Fudbal

Comments 0

Raskol u Barsi, ko je skupljao pare za Nejmara i ko nije želio da priloži novac?!

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Saga o Nejmaru se nastavlja. Katalonski "Sport" piše da je u svlačionici Barselone nastao raskol, kada je u pitanju Brazilac.

Naime, osim što je on sam želio da doplati 20 miliona eura kako bi Barsa ponudila dovoljno novca Parižanima, neki igrači Katalonaca, pretpostavlja se, Mesi i Suarez željeli su da daju svoj novac kako bi transfer bio ostvaren.

Klub ih je odbio. Naime, veći dio članova uprave je smatrao da ionako daju previše para za Brazilca i da ne smiju da dozvole da ih Parižani ucjenjuju.

Sama ideja da se u svlačionici skupe dodatne pare za Nejmara izazvala je raskol. Veći dio tima je to shvatio kao udar na novo pojačanje, Grizmana, jasno je da su Francuzi, ali spekuliše se i Pike, stali na stranu doskorašnjeg igrača Atletika.

Klub je zatražio od Mesija, kao kapitena, da smiri strasti u svlačionici, a vidjećemo hoće li Nejmar narednog ljeta stići u Barselonu, kada planira da u priču uvede FIFA i pomoću famoznog člana 17" prinudi PSŽ da ga proda. No, ta suma s obzirom na to koliko je plaćen i njegova primanja, prema nekim informacijama neće biti manja od 170 miliona eura.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR