15 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Azerbejdžan "otkinuo" bod Hrvatskoj

Fudbal

Comments 0

Azerbejdžan "otkinuo" bod Hrvatskoj

Izvor: B92

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Fudbaleri Hrvatske odigrali su neriješeno, 1:1, protiv reprezentacije Azerbejdžana u grupi E kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Hrvatska je bila prvoplasirani tim u grupi E prije početka ovog susreta i može se reći da su bili favoriti u duelu sa Azerbejdžanom koji do ovog kola nije imao nijedan osvojeni bod.

Kako uglavnom favorit agresivno počne utakmicu, tako je i Hrvatska počela susret, pritiskali su zadnju liniju Azerbejdžana i vrebali priliku za postizanje gola.

Ista je i stigla veoma brzo pošto je poslije 10 minuta fudbala dosuđen jedanaesterac za Hrvatsku zbog igranja rukom u kaznenom prostoru. Odgovornost je preuzeo Luka Modrić i uspješno realizovao penal.

Imali su hrvatski reprezentativci još nekoliko dobrih prilika za postizanje pogotka, ali su bili neprecizni i na veliki odmor otišli sa prednošću od samo jednog gola.

Tokom drugih 45 minuta, Azerbejdžan je odigrao znatno bolje, prijetio više, dok je Hrvatska imala pasivan pristup igri. Tako je Kalilzadeh nedugo poslije ulaska u igru napravio slalom u šesnaestercu Hrvatske i donio izjednačenje svom timu.

Do kraja meč je bilo nekoliko dobrih prilika na obje strane, ali su mreže mirovale i susret je završen rezultatom 1:1.

Od 20 i 45 svoj meč će odigrati Mađarska i Slovačka i ukoliko Mađarska bude trijumfovala preuzeće lidersku poziciju u grupi E, dok bi Slovačka u slučaju pobjede imala 9 bodova, koliko je skupila i Mađarska, pa se situacija u grupi komplikuje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR