Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Tužan sam jer znam da su momci mnogo željeli uspjeh"

| Postavio/la: Bojan Šuković

"Tužan sam jer znam da su momci mnogo željeli uspjeh"

Reprezentacija Crne Gore poražena je u petom kolu kvalifikacija za plasman na UEFA EURO 2020 od selekcije Češke rezultatom 3:0. Česi su do trijumfa u Podgorici došli u drugom poluvremenu, kada su viđena sva tri pogotka.

“Težak momenat za nas, ali ćemo smoći snage da se podignemo. Imamo dobru bazu za budućnost. Neophodno je raditi više. Česi su bili bolji, efikasniji, iskoristili su prilike, a mi nijesmo. Da smo dali gol na vrijeme, možda bi bilo drugačije. Brzo smo primili dva gola. Tužan sam jer znam da su momci mnogo željeli uspjeh, da su dali puno i oznojili dres, ali nije stigla nagrada”, kazao je selektor Faruk Hadžibegić i dodao...

“Posljednji smo na tabeli, ali vratiće nam se povrijeđeni igrači. Siguran sam da će to biti bolje. Nije bilo euforije poslije pobjede nad Mađarskom, nema sada ni katastrofe, već idemo dalje”, poručio je Hadžibegić.

Komentari

gost,

Ne znam zasto se uporno Savicevic dovodi iskljucivo u vezu sa losom igrom i porazima? Da nijesu mozda prevelika i nasa ocekivanja? S kojim pravom fudbalska CG moze bilo kome da prijeti? Pa pogledajte nam igrace - u kojim klubovima igraju... I zasto je to krivica Savicevica i saveza? Ovo je realnost

ja,

samo volja, želja i totalno požrtvovanje za dres i grb! ništa više nikad ne treba tražit od naših momaka!

Šćepan,

Je li ikad preśednik Saveza pomislio da ustupi mjesto nekom drugom!? Je li moguće da nam se fudbal raspada u svim selekcijama, a on i dalje neprikosnoveni vladar!? Bio je genije kao fudbaler i to mu niko neće zaboraviti, ali nikakav trener i selektor, pa ni preśednik saveza! Volimo te Crna Goro!

Ostavi komentar

0/300