Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Liverpul ubjedljiv protiv Njukasla

Fudbal

Comments 0

Liverpul ubjedljiv protiv Njukasla

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Liverpula pobijedili su Njukasl rezultatom 3:1 u meču petog kola Premijer lige, a blistali su Salah, Mane i Firmino.

Liverpul je osigurao prvu poziciju i poslije pet kola pošto ima isto toliko pobjeda, dok je Njukasl upisao prvi neuspjeh.

Vicešampion Engleske doživio je šok već u sedmom minutu, kada se na šut namjestio Džetro Viljems i pogodio mrežu Alisona.

"Redsima" nije dugo trebalo da dođu do izjednačenja. Endrju Robertson je prevario čuvara, probio po lijevoj strani, a onda poslao loptu Maneu koji je bio neumoljiv.

Isti igrač donio je preokret Liverpulu. U 40. minutu Dubravka nije najbolje reagovao poslije pasa Firmina, a Mane je dobro pročitao situaciju i smjestio loptu u mrežu protivnika.

Njukasl je drugu priliku imao u 55. minutu preko Emila Krafta u 55. minutu, ali gola nije bilo. To je kaznio Liverpul, koji nije imao pretjerano veliki broj prilika na meču.

Firmino je pokazao svo svoje fudbalsko umijeće u 72. minutu, uposlio Salaha, a Egipćanin postigao novi pogodak i osigurao pobjedu svog tima.

Salah je imao odličnu priliku i u 87. minutu, ali je tada Dubravka popravio utisak sjajnom odbranom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR