Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Ovo nije naš fudbal, ja mrzim ovakav fudbal"

| Postavio/la: Bojan Šuković

"Ovo nije naš fudbal, ja mrzim ovakav fudbal"

Trener Intera Antonio Konte bio je veoma nezadovoljan poslije remija njegove ekipe na startu Lige šampiona. Milanski klub tek je u nadoknadi vremena uspio da izjednači protiv Slavije iz Praga.

Inter se mučio tokom cijele utakmice i bio je na korak od poraza od ekipe koja se smatrala najlakšom u grupi, s obzirom na to da su rivali još Dortmund i Barselona.

"Slavija je igrala na evropski način, agresivno i sa intenzitetom. Mi nijesmo nalazili opcije. U prethodnim mečevima smo igrali protiv ekipa koje su se povlačile i čekale naše napade, ali nas je Slavija napala. Mučili smo se i biću iskren, nijesam zadovoljan našom igrom", rekao je Konte.

Istakao da preuzima odgovornost.

"Očigledno da nijesam imao efekat koji sam želio sa pojedinim izborima i u načinu objašnjavanja igračima kakav meč nas čeka. Nijesmo mogli bolje, to nije tip fudbala koji treniramo da igramo. Moramo da poboljšamo karakter, ali kada govorim o procesu rasta on uključuje i ovakve utakmice", naveo je Konte.

Kako je rekao, Slavija je "pobijedila" u kategoriji intenziteta, odlučnosti, agresivnosti.

"Mi smo pokazali samo naše ideje o fudbalu. Vjerovatno mislite da ja dođem ovdje, dodirnem sve i ružno pače postane labud. Ima mnogo rada pred nama. Ovo što smo igrali nije naš fudbal. Neću da govorim o pojedincima, svi smo bili ispod nivoa, ja prvi. Ja mrzim igru dugim loptama, to nije naš fudbal, ali smo to radili. To nije bio plan", rekao je Konte.

Ostavi komentar

0/300