15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Ovo nije naš fudbal, ja mrzim ovakav fudbal"

Fudbal

Comments 0

"Ovo nije naš fudbal, ja mrzim ovakav fudbal"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Trener Intera Antonio Konte bio je veoma nezadovoljan poslije remija njegove ekipe na startu Lige šampiona. Milanski klub tek je u nadoknadi vremena uspio da izjednači protiv Slavije iz Praga.

Inter se mučio tokom cijele utakmice i bio je na korak od poraza od ekipe koja se smatrala najlakšom u grupi, s obzirom na to da su rivali još Dortmund i Barselona.

"Slavija je igrala na evropski način, agresivno i sa intenzitetom. Mi nijesmo nalazili opcije. U prethodnim mečevima smo igrali protiv ekipa koje su se povlačile i čekale naše napade, ali nas je Slavija napala. Mučili smo se i biću iskren, nijesam zadovoljan našom igrom", rekao je Konte.

Istakao da preuzima odgovornost.

"Očigledno da nijesam imao efekat koji sam želio sa pojedinim izborima i u načinu objašnjavanja igračima kakav meč nas čeka. Nijesmo mogli bolje, to nije tip fudbala koji treniramo da igramo. Moramo da poboljšamo karakter, ali kada govorim o procesu rasta on uključuje i ovakve utakmice", naveo je Konte.

Kako je rekao, Slavija je "pobijedila" u kategoriji intenziteta, odlučnosti, agresivnosti.

"Mi smo pokazali samo naše ideje o fudbalu. Vjerovatno mislite da ja dođem ovdje, dodirnem sve i ružno pače postane labud. Ima mnogo rada pred nama. Ovo što smo igrali nije naš fudbal. Neću da govorim o pojedincima, svi smo bili ispod nivoa, ja prvi. Ja mrzim igru dugim loptama, to nije naš fudbal, ali smo to radili. To nije bio plan", rekao je Konte.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR