Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ronaldo: Zaslužujem da imam više Zlatnih lopti od Mesija

| Postavio/la: Bojan Šuković

Ronaldo: Zaslužujem da imam više Zlatnih lopti od Mesija

Rivalstvo koje je obilježilo posljednjih 15 godina svjetskog fudbala. I gori i dalje, ništa manjim intenzitetom. Ronaldo protiv Mesija, Mesi protiv Ronalda.

Nikada nijedna ružna riječ nije poletjela sa usana ni Portugalca ni Argentinca na račun onog drugog, ali zato guraju jedan drugog do visina koje nisu viđene u istoriji fudbala. Rekordi pljušte za obojicom, brojke koje dostižu su sulude, nemoguće za „običnog“ fudbalera. Ali, iako su obojica prebacili 30 godina, iako su u dobu u kojem se za druge kažu da su veterani, oni i dalje gledaju kako da nadmaše jedan drugog.

Kristijano Ronaldo to ni ne krije. U intervjuu za ITV je jasno saopštio šta mu je opsesija koju će goniti do kraja karijere.

„Mesi je u istoriji fudbala, ali smatram da bi trebalo da imam šest, sedam ili osam Zlatnih lopti, da imam više od njega. Volio bih da ih imam toliko, zaslužujem ih“, poručio je Ronaldo.

Rekao je Portugalac da sa Mesijem nije prijatelj. Nemoguće je i da budu s obzirom na puteve kojima su obojica gazila. Ali i dalje, poslije svih tih godina – nijedna ružna riječ! Samo respekt.

„Moj odnos sa Mesijem je takav da nismo prijatelji, ali dijelimo ovu scenu već 15 godina. Znam da me je on gurao da budem bolji fudbaler, kao što sam i ja jednako uticao na njega da i on bude što bolji“.

Ima 34 godine, ali u očima mu i dalje gori glad za pobjedama i trofejima.

Komentari

Katunjanin,

Velika je razlika izmedju tebe (Ronalda) i Mesija .Ronaldo je izvanredan fudbaler i sportista .Mesi je fudbalski umjetnik ,koji se prije svega radja kao umjetnik .

Ivan,

Ti si jedan dobar igrac ali si daleko iza mesija!

Ostavi komentar

0/300