14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Španci mu već završili pasoš, a on hoće da igra za Portugal

Fudbal

Comments 0

Španci mu već završili pasoš, a on hoće da igra za Portugal

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Španci mu daju pasoš, vide ga kao „sljedeću veliku stvar“, ali Ansu Fati sanja dres nekih drugih boja. Novi vunderkind Barselone je zaludio fudbalsku javnost na početku nove sezone sa svojih samo 16 godina. Španci ga guraju u svoju omladinsku reprezentaciju, ali on bi da igra za – Portugal. 

Otkrio je to Bori Fati, otac mladog fudbalera, rođenog u Gvineju Bisao, u razgovoru za Abolu. Međutim, lako bi moglo da se desi da Portugalci, zbog čiste lenjosti, ostanu bez ovog dragulja.

Fati senior je objasnio da su mu čelnici portugalskog saveza poručili da će se javiti sjutra, a javili su se – „malo sjutra“.

„Moj san je bio da moj sin igra za Portugal, a to je bio i još je i njegov san. Ali, sada teško da će se to desiti. Ne tako davno sam pričao sa direktorom portugalske federacije. Razgovor je potrajao i dogovor je bio da ga nastavimo sjutradan, ali on se više nikada nije javio“, objasnio je Bori Fati.

Poslije dosadašnjih nastupa za Barselonu, Španci su krenuli u akciju da Fatiju junioru izvade španski pasoš, da bi mogao da igra na Svjetskom prvenstvu za igrače do 17 godina.

„Sve je u Ansuovim rukama. Ja znam da je njemu želja da igra za Portugal. Kada dođe kući, uvijek oblači dres Portugala koji mu je dao drug Umaro Embalo (igrač Benfike)“, rekao je Bori Fati.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR