9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Pokušaćemo da pobijedimo u oba meča, da vratimo publiku na stadion"

Fudbal

Comments 0

"Pokušaćemo da pobijedimo u oba meča, da vratimo publiku na stadion"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Crne Gore nastavili su pripreme za predstojeće mečeve u kvalifikacijama za EP, protiv Bugarske pod Goricom 11. oktobra i Kosova u Prištini tri dana kasnije.

"Moramo da ostanemo skoncetrisani na naredne dvije utakmice, prije svega na prvu protiv Bugarske, gdje treba da vratimo rezultatski značaj reprezentaciji i javnosti i koliko - toliko publiku na stadion. Pokušaćemo da pobijedimo obje utakmice. To nam je cilj, jer ponovo nijesmo uspjeli da se kvalifikujemo. Pokušaćemo kroz naredne dvije utakmice da vratimo samopouzdanje i da se spremamo za naredne izazove", poručio je na današnjem brifingu Aleksandar Boljević i dodao...

"Moramo da pokažemo da vrijedimo i da imamo kvalitet. Siguran sam da će momci i stručni štab to tako predstaviti i da ćemo pobijedi Bugarsku, a onda čekati Kosovo. Pritisak bi sada trebalo da bude najmanji, ali onaj fudbalski, ljudski, postoji i on je najveći do sada. Ne bi valjalo da završimo kvalifikacije bez pobjede, tako da se nadam trijumfu", kazao je naš vezista.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR