Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Pokušaćemo da pobijedimo u oba meča, da vratimo publiku na stadion"

| Postavio/la: Bojan Šuković

"Pokušaćemo da pobijedimo u oba meča, da vratimo publiku na stadion"

Fudbaleri Crne Gore nastavili su pripreme za predstojeće mečeve u kvalifikacijama za EP, protiv Bugarske pod Goricom 11. oktobra i Kosova u Prištini tri dana kasnije.

"Moramo da ostanemo skoncetrisani na naredne dvije utakmice, prije svega na prvu protiv Bugarske, gdje treba da vratimo rezultatski značaj reprezentaciji i javnosti i koliko - toliko publiku na stadion. Pokušaćemo da pobijedimo obje utakmice. To nam je cilj, jer ponovo nijesmo uspjeli da se kvalifikujemo. Pokušaćemo kroz naredne dvije utakmice da vratimo samopouzdanje i da se spremamo za naredne izazove", poručio je na današnjem brifingu Aleksandar Boljević i dodao...

"Moramo da pokažemo da vrijedimo i da imamo kvalitet. Siguran sam da će momci i stručni štab to tako predstaviti i da ćemo pobijedi Bugarsku, a onda čekati Kosovo. Pritisak bi sada trebalo da bude najmanji, ali onaj fudbalski, ljudski, postoji i on je najveći do sada. Ne bi valjalo da završimo kvalifikacije bez pobjede, tako da se nadam trijumfu", kazao je naš vezista.

Ostavi komentar

0/300