15 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sari otpisao četvoricu, traži samo jedno pojačanje

Fudbal

Comments 0

Sari otpisao četvoricu, traži samo jedno pojačanje

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Mauricio Sari je pobjedom protiv Intera ubijedio sve u Juventusu da njegov sistem "radi", ne odustaje od namjere da smanji broj igrača.

Mandžukić je na marginama nakon što je odbio ponudu iz Katara, teško da će dobiti šansu, sa druge strane, Junajted ga i dalje želi, a pojavio se i Inter. Juventus će ga prodati, žele da se oslobode i njegove plate, pa je jasno da je Hrvat svoje poglavlje završio.

I njegov zemljak Pjaca čeka oporavak u klubu koji ga je skupo platio, Pjaca će na pozajmicu vjerovatno opet negdje u Seriju A, kako bi Juve makar djelimično spasao veliko ulaganje u napadača koji nije imao sreće sa povredama. I Matija Perin će tražiti drugi klub, njemu je propao zbog ljekarskih pregleda transfer u Benfiku, ali čini se da neće imati problem da nađe drugi klub.

Četvrti igrač koji će otići je Emre Džan. On je ušao protiv Intera, nije prijavljen za Ligu šampiona, Juve hoće da ga proda, doveli su ga bez obeštećenja, realno, Džan pored Kedire može da igra samo epizodne uloge.

Plan Juventusa je da prodajama i uštedom na plati sačuva oko 55 miliona eura i reinvestira ih ako bude prilika na januarskoj pijaci.

Da li Sari traži nešto u zimskom prijelaznom roku?

Pominjan je Isko, ali čini se da pojačanja u veznom redu nisu potrebna, jedino što je trener želio je polifunkcionalnog igrača koji može da igra desno i lijevo. Juve nema opcija osim Aleksa Sandra, Pelegrini je proslijeđen na pozajmicu, Spinacola prodat, pa bi jedan lijevi spoljni igrač koji može da pokrije u slučaju nužde i desnu stranu dobro došao Juventusu.

Za sada, Paratići odmjerava opcije, pominjan je Deni Rouz iz Totenhema, međutim, čini se da Juve cilja neka druga pojačanja, poput Vendela iz Leverkuzena, Kurzave iz PSŽ ili eventualno Marsela, mada je to teška misija.

Što se nekih velikih imena tiče, klub bi jedino ušao u igru za Pogbu, ukoliko bude bio na prodaju, ali to je prilično neizvjesno u ovom trenutku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR