Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Di Marija srušio Nicu

| Postavio/la: Bojan Šuković

Di Marija srušio Nicu

PSŽ je slavio sa 4:1 u desetom kolu Lige 1 protiv Nice.

Tuhelov tim je poveo već poslije petnaest minuta, sjajnu kontru su povukli Parižani, na kraju je proradila argentinska veza. Ikardi dodaje Di Mariji koji preciznim šutem dovodi goste u vođstvo.

Argentinac je poslije šest minuta pokazao kakva je klasa od igrača kada odličnim lobom udvostručava prednost svog tima. Po povratku sa pauze gosti nastavljaju da napadaju, Markinjoš je imao odličnu priliku u 60. minutu, ali Brazilac pogađa prečku.

Sedam minuta kasnije nevjerovatne scene u odbrani Parižana, greška za greškom koje na kraju koristi Ganago za efektan gol u 67. minutu.

Činilo se da domaći mogu do boda, ali onda u samo tri minuta igrači Patrika Vijere dobijaju dva crvena kartona. Prvo je Siprijen dobio drugi žuti zbog prigovora da bi u 77. minutu Erele dobio direktan crveni poslije konsultacije sa VAR-om. Igrač Nice je udario Paredesa.

U strijelce se do kraja utakmice upisuju još Mbape i Ikardi tako da su Parižani u potpunosti iskoristili brojčanu nadmoć i zabilježili ubjedljivu pobjedu od 4:1.

Ostavi komentar

0/300