Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Teško mi je, rezultat je mnogo težak"

| Postavio/la: Bojan Šuković | Izvor: Cdm

"Teško mi je, rezultat je mnogo težak"

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić izjavio je da nije očekivao tako ubjedljiv poraz na Vembliju i dodao da je to u ovom momentu realan odnos igračkog kvaliteta.

“Hrabri sokoli” su sinoć u Londonu izgubili 7:0, neslavno završili ionako loše kvalifikacije i povrh svega upisali najteži poraz od osnivanja nacionalnog tima.

“Teško mi je, rezultat je mnogo težak. Moramo da čestitamo Englezima na profesionalnom odnosu i kvalitetu koji imaju i nije bilo potrebno da im mi damo nekoliko poklona kod dva-tri gola, plus autogol”, rekao je Hadžibegić i dodao:

“Napravili smo kardninalne greške, individualne, i to je protivnik iskoristio. Moram da prihvatim i sopstvenu odgovornost, nema razloga da se krijem, takav je sport. Žao mi je, nisam očekivao ovako visok rezultat, mislio sam da možemo bolje proći, ali to je u ovom momentu naša stvarnost”.

Crna Gora je na Vembliju nastupila desetkovana…

“Vjerovatno bismo i tada izgubili, ali nije isto igrati sa Savićem, Jovetićem i ostalima koji nisu bili tu. Englezi imaju dobru ekipu i sjajan momenat, dok je kod nas potpuno drugačije. Da smo bili kompletniji bilo bi više iskustva i ne bi se napravile ovakve greške”, istakao je iskusni stručnjak.

Posljednji meč u 2019. godini našu selekciju čeka 19. novembra, kada će u prijateljskom susretu ugostiti Bjelorusiju.

Ostavi komentar

0/300