Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Neću nikada biti trener Totenhema, ni za deset godina"

| Postavio/la: Bojan Šuković

"Neću nikada biti trener Totenhema, ni za deset godina"

Trener Čelsija Frenk Lampard kaže da nikada ne bi krenuo stopama Žozea Murinja i preuzeo klupu londonskog rivala Totenhema.

Portugalac koji je u prošlosti dva puta sjedio na klupi Plavaca, zamijenio je sredinom neđelje Maurisija Poketina, iako je u jednom dijelu karijere tvrdio da nikada ne bi mogao da predvodi tim sa nekadašnjeg Vajt Hart Lejna nakon epozida u Čelsiju.

Lampard, koji je najveći dio karijere proveo upravo na Stamfordu kao igrač, a ljetos preuzeo kormilo ovog tima, kaže da nema šanse da učini isto kao Posebni.

"Mogu slobodno da kažem da neću nikada biti trener Totenhema i znam da će tako biti i za deset godina. To se neće desiti, mada mislim da je Žozeov slučaj drugačiji. Radio je u mnogim klubovima i moramo poštovati njegovo pravo na rad i posao. S druge strane, ja sam u Čelsiju proveo 13 godina kao fudbaler i potpuno sam duboko vezan za ovaj klub. Jesam igrao za Mančester Siti na kraju karijere, ali Čelsi je oduvinek bio najbliži mom srcu, ponosan sam što sam njegov trener i to je razlog zbog kojeg, nažalost, nikada ne bih trenirao Totenhem", rekao je Lampard

Ostavi komentar

0/300