9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Neću nikada biti trener Totenhema, ni za deset godina"

Fudbal

Comments 0

"Neću nikada biti trener Totenhema, ni za deset godina"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Trener Čelsija Frenk Lampard kaže da nikada ne bi krenuo stopama Žozea Murinja i preuzeo klupu londonskog rivala Totenhema.

Portugalac koji je u prošlosti dva puta sjedio na klupi Plavaca, zamijenio je sredinom neđelje Maurisija Poketina, iako je u jednom dijelu karijere tvrdio da nikada ne bi mogao da predvodi tim sa nekadašnjeg Vajt Hart Lejna nakon epozida u Čelsiju.

Lampard, koji je najveći dio karijere proveo upravo na Stamfordu kao igrač, a ljetos preuzeo kormilo ovog tima, kaže da nema šanse da učini isto kao Posebni.

"Mogu slobodno da kažem da neću nikada biti trener Totenhema i znam da će tako biti i za deset godina. To se neće desiti, mada mislim da je Žozeov slučaj drugačiji. Radio je u mnogim klubovima i moramo poštovati njegovo pravo na rad i posao. S druge strane, ja sam u Čelsiju proveo 13 godina kao fudbaler i potpuno sam duboko vezan za ovaj klub. Jesam igrao za Mančester Siti na kraju karijere, ali Čelsi je oduvinek bio najbliži mom srcu, ponosan sam što sam njegov trener i to je razlog zbog kojeg, nažalost, nikada ne bih trenirao Totenhem", rekao je Lampard

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR