Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Nejmar sinoćnjim potezom pokupio simpatije javnosti

| Postavio/la: Bojan Šuković

Nejmar sinoćnjim potezom pokupio simpatije javnosti

Glavna vijest iz lake pobjede PSŽ protiv Galatasaraja je Nejmarov potez, prepustio je Kavaniju izvođenje penala. Sjećate se kako su se otimali za loptu kada je Brazilac stigao u PSŽ, njihovi odnosi nisu dobri, ali je "Nej" pokupio simpatije javnosti.

"On zaista ima veliko srce, sjajan gest, to je putokaz i za tim. Nejmar je naš igrač odluke i sve je bolji. Našao je formu, sada je sve lakše", kaže Tuhel.

Na neki način to je poruka za Mbapea koji je takođe postigao gol protiv Turaka.

Naime, javna je tajna da su Njemac i Mbape na ratnoj nozi, odnosno da sjajni fudbaler ima niz primjedbi na ponašanje trenera.

"L'Ekip" piše da je Mbape razgovarao direktno sa predsjednikom Al-Kelaifijem, da se žalio da Nejmar ima bolji tretman od njega, da mu Tuhel popušta, dok je Mbapea sklonio iz tima kada je zakasnio na trening.

Scena iz Monpeljea kada prilikom zamjene Mbape nije ni obraćao pažnju šta mu trener govori ostavila je gorak ukus. Španski mediji tvrde da je Mbape odbio da pregovara oko novog ugovora, dinelom i zbog toga što nije siguran da će Tuhel otići. Sigurno je da bi PSŽ radije žrtvovao trenera koji ionako gleda ka Bajernu, nego najtalentovanijeg igrača na svijetu.

Saga se nastavlja, Real se nada i čeka, oni nijednim potezom ne žele da ugroze mogućnost da dobiju "Galaktika" za sljedeću deceniju.

Ostavi komentar

0/300