22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

22° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Završena akcija "Sat za fudbal"

Fudbal

Comments 0

Završena akcija "Sat za fudbal"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Ekipa Valter pobjednik je prvog izdanja turnira u malom fudbalu ,,Sat za fudbal“, u organizaciji Fudbalskog saveza Crne Gore.

Valter je bio najbolji na finalnom turniru odigranom danas u Sportskom kompeksu ,,Verde“, na kojem su učestvovale i ekipe Otpisani, Kafanica, Studentski dom, OFK Borac, Mlados PG i Penali.

U uzbudljivom finalu, Valter je nakon boljeg izvođenja penala (4:3) savladao Otpisane. Valter je u polufinale, u koje je ušao direktno na žrijebu, bio bolji od Mladosti (7:1), dok su Otpisani na putu do finala pobjeđivali Kafanicu sa 4:1 i OFK Borac sa 2:1.­­­­­­­­

- Sve utakmice su bile fantastične, a finale su igrale ekipe koje su prikazale najbolju igru. Finale je bilo sjajno, a mi smo imali više sreće u penal ruletu. Sve čestitke ostalim ekipama, kao i Fudbalskom savezu na sjajnoj organizaciji turnira, rekao je Krsto Škatarić, kapiten Valtera.

Pobjednik i finalista dobili su garniture dresova, dok su svim učesnicima podijeljeni poklon paketi FSCG.

- Nastavljamo da vodimo računa o rekreativcima, kao članovima Fudbalskog saveza. Cilj ove akcije je da svi oni koji se aktivno bave malim fudbalom osjete da su dio fudbalske porodice. Fudbal se ne igra samo na profesionalnom nivou, i amateri su važan dio ove igre. Na ovom turniru još jednom se pokazalo da se amaterski fudbal u Crnoj Gori igra na visokom nivou, istakao je Amil Gerina, koordinator Grassroots kancelarije FSCG.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR