15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Liverpul oborio rekord

Fudbal

Comments 0

Liverpul oborio rekord

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Igrači i stručni štab Liverpula grabe ka dugo čekanoj tituli šampiona Engleske, a odličnim rezultatom može da se pohvali i marketing služba aktuelnog prvaka Evrope.

Redsi su danas zvanično saopštili da su postigli dogovor o saradnji sa proizvođačem sportske opreme Najki, koji će započeti od naredne sezone.

Engleski mediji pišu da će Liverpul oboriti sve rekorde, i da će od sponzorskog ugovora sa američkim brendom godišnje inkasirati 80 miliona funti, što je za pet više od onog što Mančester Junajted dobija od Adidasa.

Kako navode iz kluba, potpisana je višegodišnja saradnja koja će podrazumijevati da Najki snadbijeva Liverpul opremom za igranje, treniranje i putovanja.

„Naš dres je ključni dio naše istorije i identiteta. Želimo da ukažemo dobrodošlicu Najkiju u našu porodicu i očekujemo od njih da budu nevjerovatan partner za klub, kako kod kuće, tako i globalno, gdje ćemo nastaviti da širimo našu navijačku bazu“, rekao je direktor menadžmeta kluba Bili Hogan.

Liverpul od 2015. godine snadbijeva američka kompanija Nju Balans, koja je pokušala na sve načine da produži saradnju sa šampionom Evrope, koji se ipak odlučio za Najki.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR