30 °

max 33 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

33° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

29° / 19°

Utorak

10.09.

23° / 18°

Srijeda

11.09.

25° / 18°

Četvrtak

12.09.

24° / 17°

Petak

13.09.

19° / 16°

Subota

14.09.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tošić: Jezero je zasluženo u vrhu tabele

Fudbal

Tag Gallery
Comments 0

Tošić: Jezero je zasluženo u vrhu tabele

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbalski klub,,Jezero” iz Plava, već četvrtu godinu u nizu uspješno brani prvoligaški status. Jedan od najzaslužnijih ljudi, za odlične rezultate, jeste i prvi čovjek tog kluba Ervin Tošić.

“Do sada smo odradili dobar posao i zadovoljni smo. Mislim da smo, po svemu viđenom, zasluženo u gornjem dijelu tabele i u polufinalu kupa, što je ujedno i najbolji plasman Jezera što se tiče Kup takmičenja”, poručio je predsjednik Jezera za portal Antena M.

Jezero je osvojilo 24 boda nakon 15 utakmica, sedam manje od vodećeg Dečića i pet manje od Budućnosti koji su u vrhu, a pobjedom u posljednjem kolu napravili razliku od 14 bodova nad posljednjeplasiranom Mladosti.

“Imamo fantastičnu grupu momaka sa kojima je zadovoljstvo sarađivati. Svi su individualni kvalitet podredili kolektivu. Međuljudski odnosi i saradnja stručnog štaba, fudbalera i uprave je na visokom nivou, po čemu smo i prepoznatljivi svih ovih godina i što je ključ našeg uspjeha. Iz godine u godinu bukvalno krećemo od nule, ostajemo bez trenera i bez 6-7 standarnih igrača na kraju svake takmičarske sezone, ali to za nas ne predstavlja problem, što je i dokaz svih ovih godina”, naglasio je Tošić.

Posebno treba pomenuti i činjenicu da je Jezero “podstanar” u eliti – ne igra u svom gradu, praktično su svaku utakmicu gosti, i to je sigurno veliki hendikep što ne igraju u Plavu.

“Znajući koliko Plavljani vole svoj klub i kakva je euforija u gradu kada igra Jezero i mislim da bi bili još konkurentniji da igramo kući pred punim tribinama i pred našim vjernim navijačima. Ali dugujemo i veliku zahvalnost svim zaposlenim u Sportskom centru u Beranama koji sve rade da se osjećamo kao kod svoje kuće, kao i svim Berancima koji nas bodre i raduju se našim uspjesima. Svjesni smo da smo i dalje daleko od kraja sezone. Nastavljamo da radimo kao do sada, u miru i bez euforije. Naravno, želimo da nastavimo trend dobrih igara i rezultata, i da ostanemo u vrhu tabele”, zaključio je predsjednik Jezera.

Marljivim pristupom i odabirom igrača, Ervin Tošić je dokaz da imena odavno ne igraju fudbal – “preplivati” Jezero biće ogroman izazov za crnogorske prvoligaše!

Jezero u narednom meču igra sa Dečićem, ekipom koja ima niz od osam vezanih pobjeda.

“Idemo rasterećeno i nadamo se pozitivnom rezultatu.”

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR