29 °

max 29 ° / min 17 °

Petak

28.06.

29° / 17°

Subota

29.06.

32° / 19°

Nedjelja

30.06.

32° / 21°

Ponedjeljak

01.07.

32° / 23°

Utorak

02.07.

23° / 18°

Srijeda

03.07.

28° / 16°

Četvrtak

04.07.

29° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vešović: Da pokažemo da i sa ekipama sa Eura možemo da igramo

Fudbal

Comments 0

Vešović: Da pokažemo da i sa ekipama sa Eura možemo da igramo

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Još jedan test meč, sjutra (nedjelja, 20.45h) sa Gruzijom, a onda od septembra kreću takmičarski mečevi i start Lige nacija.

Fudbaleri Crne Gore dočekuju Gruziju, selekciju koja se priprema za Euro.

“Imamo motiv da se nadigravamo, da pokažemo da i mi možemo da igramo sa selekcijama koje će nastupiti na Evropskom prvenstvu. Siguran sam da ko god da igra daće maksimum, biće izazovno igrati i protiv Hviče Kvalackelije, koji je jedan od najboljih fudbalera u Evropi”, poručio je naš reprezentativac Marko Vešović.

Junski termin je uvije nezgodan.

“Duga je sezone i svi smo dosta puta ponovili da je ovaj junski termin nezgodan, ali mislim da imamo snage da završimo ovaj ciklus prijateljskih utakmica kako treba. Imamo želju za dokazivanjem, bitna utakmica da se uigramo pred mečeve u septembru”, kazao je Vešović.

Prije nekoliko dana meč sa Belgijom pokazao je dva lica Crne Gore.

“Igrali smo protiv izuzetno jake selekcije, koja je treća na svijetu, to nije nimalo lako. Neki igrači su igrali prvi put, prvo pluvrijeme je bilo za zaborav, ali smo u nastavku to ispralvili i pokazali da imamo potencijal da igramo sa vlikim reprezentacijama.”

Pred meč sa Gruzijom govorio je i vezista Marko Bakić.

“Dolazi selekcija u dobroj formi, želi da pokaže svoj potencijal pred Evropsko prvenstvo. Moramo i mi dati sve od sebe da im se suprostavimo, imaju kvalitet, treba će potpuna angažovanost naših igrača i vjerujem u dobar rezultat,” kazao je Bakić.

Naš vezista je pozvao publiku.

“Očekujem i da publika da svoj doprinos, posebno zbog igrača koji su u poznim fudbalskim godina, ali su još uvijek tu. Nadam se da će to ljudi shvatiti i da će nam pomoći da damo svoj maksimum i da njima prije svega odaju priznaje što su još tu,” zaključio je Bakić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR